Nu are de ce sa sune aiurea varsta.Mie nu imi este rusine de asa ceva.Si eu am 21 de ani si sotul meu are 38. Diferenta de varsta este tot de 17 ani si ne intelegem de minune de 3 ani de zile.Nu va inteleg pe bune!"Stiu ca suna aiurea" citandu-te pe tine.Nu are de ce sa sune aiurea.In iubire nu conteaza varsta daca sunt sentimente puternice din partea ambilor parteneri.Acum revenind la cazul tau, daca te priveste ca pe o fiica nu are rost sa insisti sau sa incerci sa il privesti ca pe un potential iubit.Deja si-a exprimat parerea in legatura cu tine, asa ca mai bine renunta la gandul asta si nu iti strica prietenia cu el.Bafta!
Imi si imaginez pe la 42 de ani cand inca ai mai putea sa arati bine cum e cu mosu dupa tine.
Da ma rog, depinde acum si de fizic.Barbatii se mentin in forma si pana la 70 de ani, in schimb unele femei la o varsta mai inaintata par mai batrane cu 10 ani decat varsta lor reala. Sper ca in cazul meu sa nu fie asa.
Mai bine stai linistita. Daca avea ochi pentru tine nu iti mai spunea ca te vede ca pe o fiica.
Eu te sfătuiesc să nu te pripeşti. Am mai cunoscut persoane de genul lui, n-aş vrea să generalizez, însă am tendinţa să cred că au o minte mai întunecată decât pare.
Da vezi ca poate e un varlocac de fapt sau dracula sa nu te vezi cu el noaptea cand e luna plina, faza cu atractia fata de un barbat de varsta lui e ceva normal in conformitate cu selectia naturala desi esti ok, biologia ta, adn ul tau cauta un barbat nu baieti de varsta ta
Gandeste-te logic acuma cateva sute de mii de ani traim greu eram mereu pe cale de disparitie ca femeia sa aleaga un partener bun era ceva esential speciei noastre, de asta femeile sunt atrase de o mica parte din barbati pentru ca asa era si atunci alfa facea sex cu toate pentru ca sa transmite cele mai bune gene posibile, sa stii ca varsta nu inseamna mereu a fi matur sa stii asta