Este de inteles ingrijorarea ta deoarece sexul a avut loc in perioada cea mai periculoasa. Este stiut faptul ca lichidul preejeculator AR PUTEA CONTINE spermatozoizi doar in cazul in care are loc o contaminare a acesteia prin intrarea in contact cu sperma preexistenta in uretra ramasa acolo de la o ejaculare anterioara.In cazul in care partenerul tau nu a ejaculat in ultimele cateva ore dinaintea actului sexual si a urinat inainte de actul sexual, si este sigur ca isi controleaza perfect ejacularea, probabilitatea ca in vaginul tau sa fi patruns sperma sau spermatozoizi ipotetici este atat de mica incat se poate concluziona ca producerea unei eventuale sarcini este practic aproape imposibila. Nici eu nu te-as sfatui sa folosesti pastila, insa te-as sfatui sa te consulti cu un medic ginecolog deoarece mai ai timp sa o faci.Multa sanatate.
In primul rand sa nu mai fii sigura pe ce fac altii, in special pe fenomene ce nu pot fi foarte bine controlate. Daca au trecut 21 de zile, poti face un test de sarcina.
Cred ca este bine sa iei pastila de a doua zi cat mai urgent, ca sa eviti o sarcina.
Draga mea, nu stiu ce sa spun. Risc exista pentru ca acel lichid preejaculator poate contine spermatozoizi. Pe de alta parte sunt foarte multe persoane care spun ca folosesc metoda coitus interruptus si nu au avut niciodata nici o problema. Depinde de prea multi factori ca sa iti spunem macar 50% ce si cum.
Parerea mea personala, ce as face eu, as lua pastila decat sa risc un chiuretaj.
Nu lua pastila de abdoua zi, e nociva pentru organism, sanse de a ramane insarcinata sunt foarte mici, aproape inexistente, nu te ingrijora.
Nu poti ramane insarcinata asa usor. Depinde si de perioada fertila a unei femei. Nu te risca sa iei pastila din a doua zi, asteapta 21-22 de zile si fa totusi un test de sarcina daca ai nesigurante ^^
Anonima17191 întreabă: