| LauraSofia456 a întrebat:

Bună am 21 de ani de când am luat pastila de a 2 zi după contactul sexual menstruația mea nu e regulata. Este normal? Daca da de ce sa întmplat asta de la ea?

7 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

De ce ai luat pastila de a doua zi, chiar atit de imbecili sunteti? Face ti prostii si după aceea va plinge ti pe TPU ca nu ai menstruatie ca te dor toate mai sunt fete ca tine care asa au procedat de frica unei sarcini sau indopat cu pastila de a doua zi, pastila aia este otravă, ar trebui sa nu se mai vinda la liber in farmacie doar pe baza de retetă de la ginecolog ca sa va bagati mintiile in cap ca sunteti naive.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Pastila de a 2a zi este o bomba hormonala, nu ai de unde sa stii cum iti da peste cap organismul

| Violleta2022 a răspuns:

Daca ai fi citit prospectul acelei "bombe hormonale" ai fi vazut ca are gramezi de efecte secundare care iti afectaeza histemul hormonal, inclusiv dereglari menstruale si ovulatorii pe o perioada de 6-12 luni.

Cum o alta pastila de acest fel nu mai poti lua in viata ta, se recomanda folosirea prezervativului, de acum inainte!
Santate multa!

| mihai69 a răspuns:

Da.
Pentru că nu ai citit prospectul.

| Madaxo97 a răspuns:

Da, si da. Este normal, asta e unul din efectele secundare alea pastilei, scrie și pe prospect. Efectul pastilei este faptul că întârzie ovulația, și prin urmare automat și menstruatia, de aia s-a dereglat ciclul menstrual. Ai grijă cu această pastilă, nu face un obicei să o iei prea des, este recomandat să o iei de 2 ori pe an maxim.

| Miruna333 a răspuns:

Da, ai organismul dat peste cap momentan. Poti citi prospectul

| Delllla a răspuns:

Poate era și înainte.