| Adela21 a întrebat:

am 21 de ani si am sani foarte mici, ce imi recomandati? In afara de operatiile chirurgicale

16 răspunsuri:
| Trolli a răspuns:

Sa te accepti asa cum esti.
Sa faci exercitii care ajuta, dar sa nu te astepti la un miracol...
http://healthy.kudika.ro/......nilor.html
http://www.perfecte.ro/......video.html

| neutrino a răspuns:

Nimic, doar sa crezi si tu ca pot fi frumosi si foarte atractivi si sanii mici.

| Fatamuntilor a răspuns:

Sa te accepti asa cum esti!
Sanii mici au un farmec aparte.
Sunt mai usor de palpat, si nici nu iti da dureri de spate.
Poti face sport mai usor.
Cred ca prietenul tau te apreciza pentru ceea ce esti, nu pentru sani!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa faci diverse exercitii si cica sa dormi pe burta!hee hee

| Vektor a răspuns:

Iti recomand sa ai incredere in tine happy

Small boobies are awsome big grin

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Săruturile, poate mai crescrolling on the floor

| ubox7007 a răspuns:

Nimic, fi sigura pe tine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O sticla de votca.
Pe urma o sa te intereseze cum ajungi acasa, nicidecum marimea sanilor.

| mihai69 a răspuns:

Îți recomand să-mi trimiți și mie niște poze pe privat. Ador sânii mici!

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Chiar daca peste tot 'barbatii' (labarii) vorbesc si compara sanii femeilor, pentru majoritatea ne sunt indiferenti.
Marimea sanilor e tot una cu culoarea parului. Unora ne plac satenele, altora brunetele sau blondele. As evita o fata pentru ca are fata urata, e foarte 'plinuta' sau scandura, dar sanii sunt ultimul lucru la care m-as uita cand am ganduri serioase cu o fata.
Singurele metode rapide de a-ti mari sanii, din cate stiu eu sunt silicoanele si alaptarea laughing Nu merita... Accepta-te asa cum esti.

Răspuns utilizator avertizat
| Pacala a răspuns:

Linisteste-te, Adela. Sanii mici sunt mai frumosi decat cei mari. Se aseaza mai frumos in palmele barbatului, nu se lasa pana-n brau peste cativa ani (ca astia mari), nu te doare spatele de la ei, arata mai frumos decat cei mari din toate punctele de vedere. Singurul dezavantaj e cand porti rochite, presupun, ca se aseaza mai frumos rochiile pe sanii medii/mari. Or sa mai creasca dupa prima sarcina, oricum. Lasa-i asa. Ti-o spune un barbat. Sani mari vor doar barbatii obsedati de ideea de "mama".

| cristimihailov a răspuns:

Salut,

Cateva sedinte la un psiholog.
Consider ca ar fi cel mai rapid tratament in a te vedea cum esti in realitate, nu asa cum iti inchipui ca ar trebui sa fii.

| Mussette a răspuns:

Nu e o problema marimea sanilor. Uneori si eu aveam impresia ca sunt mici in comparatie cu altele.
Sunt foarte sexi si cei mici. Nu se lasa, ocupa mai bine palmele unui barbat, nu e nevoie mereu de sutien.
Dupa ce vei deveni mama, vei fi si mai sexi. Apropo, ce cupa ai la sutien, de consideri ca sunt mici?

| Tarara_David_1990 a răspuns:

Fa-ti cont pe ugly.com.