| Angelina_8698 a întrebat:

Buna am 21 de ani si nu simt placere in timpul actului sexoal am facut de 3 ori am fost la psiholog a zis ca nu ca sub connstientul meu nu am avut o trauma in copilarie am pracicat cu 3 parteneri diferiti pur si simplul tot ce am simtit a fost multa durere e ceva normal sa nu im placa?

8 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Iti place daca o faci cu un partener pe care il iubesti, cu care ai o relatie, pe care il cunosti foarte bine, in care ai multa incredere. Altfel, e un chin.

| BRG a răspuns:

Poate nu au ştiu partenerii să te satisfacă, sigur au căutat doar plăcerea lor şi nu i-au interesat în primul rînd plăcerea ta.Sexul cu o fată se face delicat, şi trebuie mereu ţinut seama de dorinţele şi plăcerile partenerei.

| monique a răspuns:

Nu are cum sa iti placa daca nu iubesti si nu te iubeste. Oricat am vrea noi nu suntem animale, pana si alea isi aleg partenerii cu grija. Ca sa simti trebuie sa fie iubire adevarata intre voi, incredere si daruire toatala. Iar asta se construieste in timp, cu rabdare, pas cu pas, si are scopul de a va uni si mai mult. Invata cand ai o relatie sa nu te mai grabesti, ci luati-va timp sa va cunoasteti, mai intai sufleteste, si apoi treptat, treptat si corpurile. Iar ca sa nu te doara invata sa conduci tu, baiatul chiar nu are cum sa stie ce iti place pana nu il inveti tu.

| cary29 a răspuns:

Cred ca ajungi deja sa te stresezi prea tare ca de ce nu simti placere. Poate nu ai fost chiar asa de atrasa de parteneri si de aceea, sau ai facut-o numai din curiozitate ca sa vezi ca poate cu el o sa fie mai bine. Daca incerci sa te automotivezi, gen "de data asta nu ma mai gandesc la nimic doar simt", incearca sa te lasi dusa de val si sa ii spui partenerului ca ce iti place si unde sa te atinga.Cred ca asa vei avea mai multe rezultate pozitive decat mersul la psiholog. Ei nu stiu decat sa te tot intrebe pe tine ca "De ce crezi ca?" intrebari pe care ti le poti pune si singura si sa iti si raspunzi singura la ele.Rezolvarea e in tine, esti singura care te poti ajuta pe tine insati si nu un psiholog. Poate esti complexata de ceva, nu esti multumita de ceva si de aceea pur si simplu te inchizi in tine. Iar in legatura cu durerea, cred a ai avea nevoie de un preludiu mai lung ca sa nu mai ajungi sa simti asa mare durere. Sper ca te-am putut ajuta happy

| pacalici a răspuns:

Normal daca esti la anceput asa se antampla.

| drumurile a răspuns:

Incearca sa te masturbezi ca sa te cunosti mai bine, nu radeti, doar asa isi poate da seama despre corpul ei

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bun a ma numesc diana vreau sa iti spun ca trebuie sa il placi foarte mult pe baiat ca sa faci sex si sa te satisfaca si pe tine

| eduardo_9453 a răspuns:

Buna. cred ca ar trebui sa incerci sa faci sex si cu cineva mai experimentat, sa ii spui cand te doare, sa ii spui cum iti place. si cred ca fiind mai experimentat ar trebui sa te faca sa te simti in primul rand tu bine, apoi el, poate vrei sa ne cunoastem... ce zici?