| faranumeusers a întrebat:

Buna am 21 de ani si sunt impreuna de an cu iubita mea, dar ea nu crede nimic din ce ii spun, adica ii spun ca o iubesc nu ma crede, ca nu vreau sa ma despart de ea nici asa nu ma crede. Dar as vrea sa fac si dragoste cu ea(pentru prima data pentru ea) dar daca o intreb ea ce parere are raspunde, nu stiu sau treaba mea. Uneoru ii spuneam sa vin pe la ea sa gatim impreuna sau sa ne uitam la film impreuna imi zice lasa stai acolo ca stai bine. la un moment dat am reusit sa aflu de la ea ca crede ca ma voi schimba daca voi face dragoste cu ea, ca imi voi schimba comportmentul sau ca o voi parasii. I-am spus ca nu se va intampla asta, dar tot nu ma crede ce sa fac sa ma creada?

Răspuns Câştigător
| viperra a răspuns:

Probabil a fost ranita mai demult si nu mai are asa usor incredere in altcineva, ori spune ca nu crede numai ca sa ii repeti asta. Dupa spusele tale, pare a fi mai indiferenta.Ce pot spune este ca mai bine o lasi mai moale cu ea vreo cateva zile sa vezi daca te cauta.sa nu o mai bagi foarte mult in seama. daca te iubeste si nu e indiferenta asa cum credem toti, se va interesa de ce nu ii scriisau nu o suni.

10 răspunsuri:
| Ofiintă a răspuns:

Ai putin orgoliu and let her go.
In momentul in care iti spune "stai acolo ca stai bine" ce concluzie deduci?

| ania a răspuns:

Are dreptate. Întâi crede adevărul despre tine însuți și anume că Dumnezeu te-a creat capabil să te căsătorești și să fii fidel unei fete pentru toată vița, apoi inventează ceva romantic și cere-o de nevastă.la fel de mult cum tu simți nevoia de sex, ea simte de nevoia de protecție, de siguranță, simte nevoia de a fi specială pentru cineva care o alege numai pe ea pentru toată viața. Nu e cinstit să -i pretinzi să ofere ceea ce tu simți că-ți dorești fără să dispus să oferi ceea ce ea a fost creată să simtă că dorește.Altfel e exploatare.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Pentru 21 de ani, mi se pare prea fleoscaita 'relatia' asta a ta.
Nu inteleg de ce o numesti iubita... Pentru ce o iubesti? Ca a acceptat sa fie cu tine?
Iubita cuiva de 21 de ani ar trebui sa aiba peste 18 ani, varsta la care se discuta temerile astea despre schimbarea comportamentului, teama despartirii, inceperea vietii sexuale, etc.
Ca sa te creada... Construieste-ti o relatie in care sa fie si ea. Fa-o sa tina la tine, petrece timp cu ea, afla ce-i place si ce nu, du-o incet spre petting. Cam asa se face treaba.
Din ce ai scris aici, cred ca o cunosti mult mai putin decat cunosc eu iubitele altora.

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns:

Du-te si vezi de treaba ta, tipa n-are nici un interes pentru tine, esti umplutura ca e in lipsa de ocupatie.

| UnBroken2016 a răspuns:

Stai degeaba cu ea, cum ea sta degeaba cu tine. Cauta una mai normala.

| seth2016 a răspuns:

Schimba-ti iubita si ai rezolvat problema.

| MidnightR a răspuns:

E bine sa mai fim si noi paranoici din cand in cand sau sa nu avem incredere totala in nimeni... dar exista niste limite."Iubita ta" aparent nu stie de ele.

| OMFGConrad a răspuns:

Las-o 3-4 zile să vezi ce face, dacă te contactează, dacă te contactează spune-i că nu mai merge aşa şi că trebuie să schimbați ceva (aici îi spui ce te nelinişteşte), dacă nu te caută nici tu nu mai ai motive să o cauți. Baftă!

| Ripley a răspuns:

Nu stiu ce sa zic, pare ca nu are o parere foarte buna despre tine.
poti fi cu cineva care are o parere proasta despre tine?