Din experientele mele am ajuns la concluzia ca "nu sunt pregatita" merge pana intr-un punct mai ales dupa 18 ani iar dupa acel punct iti ocolesti sentimentele, la 22 de ani consider ca ceea ce simti de fapt e ca nu esti pregatita sa i te oferi lui, poate sentimentele nu sunt atat de puternice la fel si increderea, nu e vorba ca nu esti pregatita, nu vrei cu el cel putin momentan, gandeste-te la relatia voastra, vezi ce te supara, incearca sa descoperi ce nesiguranta te opreste sa faci pasul asta, cand esti foarte sigura pe partenerul tau, cand aveti stabilitate, intelegere, incredere la un nivel inalt nu exista bariere, tu simti ca ceva nu e in regula si e bine ca faci ceea ce simti dar exista un motiv pentru care nu ai incredere dupa aproape un an de zile, poate s-au diminuat sentimentele, poate nu simti ca emana acea energie masculina, daca esti in ultimul timp foarte rar excitata in prezenta lui este si aceasta un semn ca nu simti atractie sexuala, am vazut exemple de fete care tineau baieti la distanta spunandu-le ca nu sunt pregatite apoi intrand in relatie in secunda doi cu alti baieti pe care ii placeau cu adevarat, la fel si in cazul asta, treci peste scuza ca nu esti pregatita si incearca sa descoperi ce te opreste cu el.
La 22 ani cred ca esti destul de matura sa intelegi ce inseamna contraceptia...
Poate ar trebui sa va casatoriti intai, ca sa nu ai frica ca vei ramane gravida si nu te mai ia de nevasta, desi prezevative se gasesc si daca nu-i perimiti sa intre deloc fara protectie, nu ai cum sa ramai gravida.
Că o faci acum sau o faci mai târziu că nu ai de unde să știi că totul merge perfect. Trăiește momentul fără frică. De sarcină nicio șansă dacă o faci protejat
Păi în primul rând dacă nu-ți dorești o sarcină să ai cu el trebuie săte protejezi există multe soluții în privința asta fie medicale pentru tine fie protecție pentru el. în felul acesta nu întâmpinați o sarcină ce va poate depăși și ne dorită. Iar când vrei și îți dorești s-o faci cu el este numai alegere ta și decizia ta a nimănui altcineva nu trebuie sa fi obligată constrânsă tu decizi când și unde. Sunteți amândoi adulți majori.
Legat de protecție ...cat de sigur e prezervativul? aud de fete care rămân însărcinate din greșeală
Aia nu știu depinde de voi doi acolo. Eu n-am de unde ști cât de sigur poate fi Domnișoară Alina acel preze... și medicamentele...
Va asumați amândoi pasul ăsta pe care îl faceți sunteți amândoi majori adulți de acum iar asta va privește doar pe voi doi Domnișoară Alina.