Dacă stai la el probabil nu ştie cum să îţi zică mai repede să te cari, d-aia se poartă asa, să iei tu decizia pentru a nu se simţi el vinovat.
Ti-a oferit cel mai precis raspuns la intrebarea ta : "eu il iubesc, el astazi mi-a spus la fel, sa l las in pace ca n are chef de discutiile mele, ca daca eu vreau sa plec, sa plec. L am intebat daca ma mai iubeste a spus ca nu stie. Ca s-a plictisit!"" Ce dovada mai clara si/sau mai elocventa ai dori sa primesti? In cazul vostru sentimentele de dragostea si iubirea NU sunt si probabil nici NU a fost vreodata reciproce. Te lupti in zadar si fara rost pentru o cauza de mult pierduta. Deschide-ti ochii cat mai repede si nu-ti mai pierde si irosi timpul si sentimentele aiurea. Multa sanatate!
Tic-tac, tic-tac
Dragostea s-a spulberat...
V-a ţinut chiar mult 5 ani "iubirea".
Astfel de oameni nu merita sa-ti irosesti timpul cu ei... spune-i pentru ultima data ce are de gand sa faca daca nu...ii poti da o sansa celuilalt baiat daca ti se pare potrivit pentru tine.
Prezintai situatia asa cum este ea mentioneaza si pe colegu din poveste si intentiile lui, dai un ultimatum pentru a nu te simti tu vinovata mai tarziu si daca nu se schimba lucrurile vezi de viata ta mai departe.bafta in a-ti rezolva problemele