Nu face prostia sa il trimiti. pentru ca nu iti va pica bine si atunci chiar va veti certa si mai mult. vorbeste cu el despre chestia asta. comunicare este buna.
Un studiu a dovedit ca parteneri care isi o fac si cu alte parteneri dureza si mai mult dar nu mereu, inca ceva pentru a merge relatia faceti ceva impreuna un plan, poate numai are apetit sexual incearca si alte pozitii, masturbativa impreuna, daca sa plctisit de tine ce sa-i faci il lasi sa gaseasca pe alta
In cele mai multe cupluri dupa trecerea anilor intervine obisnuinta, rutina lipsa de atractie.O rezolvare este evadarea din aceasta situatie cu sau fara aprobarea/acordul prtenerului.Alta solutie nu exista.cu timpul se agraveaza o spun din proprie experienta am trecut prin asta.In final solutia a fost o despartire amiabila.
Sa-l trimiti la curve? Daca acum nu mai face sex cu tine cat vrei tu, atunci cand va merge la curve nu mai face sex cu tine deloc.
De ce să-l trimiți pe el undeva?
Tu te plângi că n-ai parte de sex, nu el.
Sunt sigur că găsești un băiat dornic doar de sex, fără orice implicații sentimentale.
Eu cred ca s-a cam saturat de aceeasi femeie de 8 ani, mai vrea si altceva, relatia va degenera din ce in ce mai mult pana la despartire, resemneaza-te
Dupa cum ai spus-o, aveti probleme in cuplu. El se razbuna pe tine, refuzand sa faca sex, fiindca stie ca asta te doare cel mai tare. Probabil ca in loc sa o faca cu tine, se masturbeaza in baie, doar ca sa "te pedepseasca". E o prostie, desigur, insa el asa intelege lucrurile. Daca nu veti mai avea conflicte, totul se va rezolva.
Poate face el sex pe altundeva. Daca aveti o viata sexuala activa, mi se pare incredibil ca faceti sex doar o data pe luna. Certurile alea nu sunt atat de normale. Sa il trimiti la prostituate? Trimite-l daca esti fraiera. Ai o gandire ciudata pe alocuri. Pareti a avea multe probleme de cuplu, de ce nu vizitati un psiholog?
Dacă problamă actului este obișnuința cu persoana respectivă. Da, poți să-l trimiți la curve. Dar vezi cânt o să te cerți cu el să nu aduci în discuție niciodată chestiunea asta. Că atunci chiar o să vă despărțiți.
Poate are fantezii sexuale cu tine si din cauza,, preluarii tale" nu isi poate sustine momentul cum si.ar dorii. La urmatoarea partida lasa-l pe el, si poate poate o sa isi schimbe.