Asa patesti cand nu esti atent, nu trebuie sa dai cu capul de fiecare data ca sa inveti, cateodata e bine sa privesti la rece ce se intampla de fapt, poate te-a incantat atentia ei dar ai ignorat modul ei de a se comporta, ia priveste putin, in timp ce era intr-o relatie a inceput sa vorbeasca cu tine, foarte usor poate sa vorbeasca cu altul in timp ce vorbeste cu tine, e exact la fel, am vazut cu ochii mei 2 cazuri diferite in care mi-au spus "ba l-a lasat pe actualul pentru mine, sigur ma iubeste", pai cat de batuti in cap puteti fi, e modul ei de a actiona, cand actualul nu mai e bun vine al 2 lea al 3 ea etc, in loc sa rezolve sau sa puna stop inseala, o fata care e dispusa sa flirteze in timp ce are relatie va face asta mereu, inclusiv cu tine, ori te retragi si iti castigi linistea inapoi, ori..mult succes bro
Ceea ce ai facut tu cu ea se numeste control si manipulare si nu este normal, de aceea iti ichide telefonul si te evita.
Da-i pace sa-si termine examenele si sa se linsiteasca iar tu controelaza-te si abtine-te sa-i mai spui ce sa faca, ca nu esti stapanul ei.
Sa terminat! Iti garantez ca are pe altul. Se comporta urat cu tine ca sa pui tu stop relatiei si sa nu para ia vinovata. Este doar o chestiune de timp.
Daca stii ca tu nu i-ai gresit cu nimic, las o un timp sa se concentreze pe examene, iar dupa daca are acelasi comportament ar fi cazul sa vorbiti si sa incheiati relatia (sau poate aveti norocul sa ramaneti impreuna) doar ca trebuie sa fiti deschisi unul cu altul si sa vorbiti.
beausingurlamasamea întreabă: