Săracu Dracula dacă ar trăi ar face pă aci greva foamei.
Da mai îs, da' rare. Foarte rare. Fooaaarte fooooaaaarte rare.
Sunt femei care îşi vând virginitatea.
A, da, mai sunt şi care şi-o cumpără(meri la doctor şi "îţi pune himenu la loc")
În concluzie nu e nicio concluzie.
Daca e virgina nu e neaparat si serioasa
incepeti viata sexuala pentru ca o sa te ajute, o sa intelegi mai bine femeile si asa la 1 relatie ai as ti dai seama mai bine, ce ai de facut,
Normal.
Ce intrebare puerila. Iar chestia cu "mi-as dori sa mi gasesc o fata vrigina" e cea mai tampita chestie pe care am citit-o azi.
De ce crezi asta?
Sa vrei sa cauti o fata virgina doar pentru a-i rupe himenul e pueril. Chiar daca cineva a facut asta inaintea ta, asta nu inseamna ca fata nu e ok.
De fapt tu ai senzatia ca una virgina iti garanteaza tie ca nu te va insela si va fi fata de casa, cuminte si gospodina, dar nu e asa. Cunosc o groaza de virgine, intr-adevar, unule sunt ok, dar altele sunt vai de capul lor.
Iar daca tu ai ajuns pana la 22 de ani si nici macar nu te-ai sarutat, nu cred eu ca n-ai vrut, ci nicio fata nu s-a uitat la tine, sau daca s-au uitat, erau din alea de joasa speta si nu ti-au placut. Iar acum o bagi pe aia cu "vreau sa raman asa pana ma casatoresc", de parca niste acte semnifica ceva.
Iti trimit o poza cu mine si dupa o sa iti dai seama daca o fata sar uita dupa mine dar in mare parte ai dreptate
In casatorie nu e vorba numai de acte, din pacate nu prea ai inteles la ce ma refeream imi pare rau.
Ei nu, poti sa ai familie si copii traind in concubinaj, fara sa fii legat, fara sa-ti dea acordul popa la biserica sau tipul de la primarie.
Daca tu vrei sa-i rupi himenul unei femei, apoi sa ai doi trei plozi dupa ce-ti da popa binecuvantarea, e problema ta, dar eu iti spun ca nu e necesar, poti sa faci toate chestiile astea si fara acordul cuiva.
Asta e ceva ce tine mai mult de societate, sa nu te judece altii, ca "sa fii in randul lumii". Ceea ce mie mi se pare o prostie.
Am inteles dar noi oameni dam multe interpretari si in general tindem sa vedem lucrurile cum ne-ar conveni noua in legatura cu casatoria nu e ceva la mana omului, sa fac ce vrea cum e lui mai bine si placut si nu sunt doar niste vorbe, sunt diferite moduri de a te casatori in de a lungul civilizatilor si omeniri dar nu inseamna ca sunt si cele care ar trebui sa fie
Bineînțeles că găsești, doar că mai rar... și fata cuminte pe care tu o cauți o vei găsi pe la bibliotecă, biserică etc. nu prin cluburi, baruri... îți doresc mult succes
Tu mai mult ai pus intrebarea ca sa te lauzi, Nu? Sau vrei sa racolezi fete de TPU?
Depinde ce noroc ai. Cam rar gasesti fete seioase cu statutul pe care il cauti.
Pana la urma niciodata sa nu spui niciodata.