Atat timp cat poti sa vorbesti si sa glumesti cu o fata,nu esti timid!
Daca esti imbracat curat si ingrijit,dupa cum spui,inseamna ca greseala se ascunde in ceea ce spui!
Cauta subiecte de conversatie placute,usoare,spumoase,care sa indemne o fata sa-ti raspunda,fa-o curioasa in legatura cu persoana ta,fa-o sa rada si nu arata in nici un fel si sub nici o forma,dorinta ta sa faci sex.
Esti barbat,vorbesti cu fete si femei,substratul sexual este prezent intotdeauna,e subinteles cumva.
Baietii cauta,fetele se apara.
Daca prin comportamentul sau limbajul pe care-l folosesti,dai de banuit ca urmaresti doar sex,fetele vor fugi in secunda doi.
Invata sa fii galant,sa faci complimente reale si stapaneste-ti foamea de sex.
Invata sa pierzi,toti ne-am izbit de refuzuri o viata intreaga si am trecut peste ele.
Citeste o carte,informeaza-te pe net,asculta muzica,vezi filme bune,de calitate si, in felul asta si limbajul ti se va dezvolta si tu vei deveni mai dezinvolt in relatiile tale!
Autoeduca-te, iti faci un mare serviciu, tie, personal.
Succes!
Ms mult, mi-ai ridicat moralul!
Ești culmea, ești timid da pui întrebări stupide, ieșite din tiparul unui timid.
Citez:
Fetelor, ce trebuie sa auziti din gura unui baiat ca sa cedati in dormitor?
Nu așa bagi o femeie în pat, trebuie să vorbești cu ea, să o faci să se simtă bine, să îi câștigi încrederea.
La ce cap cubic ai n-ai cum sa intelegi la ce apropiere ma refer. Si app de gura, stai relax ca stiu cum se foloseste pasta de dinti!
Nu e nevoie sa auzi ceva, e nevoie sa vezi ceva. glumeam, sa stii ca si aspectul fizic conteaza, adica nu ma intelege gresit trebuie sa fii aranjat cat de cat, ingrijit.Si fetelor vorbestele doar frumos, fii sharmant
Fetele care se respecta nu cedeaza din prima noapte. Dar daca vrei aventuri, du-te in club, plateste-i ceva tare de baut si ofera-te s-o duci acasa. Daca vrei relatie atunci ai rabdare. Poate ca tu respingi fetele tocmai pentru ca pari disperat dupa sex. Arata-i ca iti place cu adevarat, nu aduce vorba de sex si vei vedea apoi ce se intampla pe parcurs!
Ok sunt igieni si umblu in haine curate si parfumate si, bine nu am patratele si muschi dar am 1, 85 m si cam 80Kg deci nu sunt nici gras. Faza e ca sunt cam timid, vorbesc cu ele si glumesc dar daca sunt respins simt de parca toata lumea s-ar uita la mine si ar rade sub mustata. Sunt Scorpion si nu inghit sa se rada de mine. Vreau sa depasesc asta!
Bună.
Învață să te faci plăcut, nu alerga după sex din prima (sau poate mergi cu bani la purtător, pe centură!).
Nu ești gras, ești corpolent dar poate nu ai un mers plăcut!
Pa, pa.
Du-te la prostituate daca vrei viata sexuala activa daca nu iti poti face o relatie stabila si sanatoasa in privinta sexuala