anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 23 de ani, sunt virgină, sunt într-o relație de aproape 2 ani și jumătate și, deși uneori simt, îmi este rușine să fac dragoste cu prietenul meu din cauza unei probleme cam stânjenitoare, fapt pentru care l-am refuzat în tot acest timp.

Acum 5 ani mi-a apărut un hemoroid extern pe care l-am tratat un timp îndelungat cu tot felul de unguente posibile. Acum nu mă mai doare, însă îl locul lui a rămas ca un fel de,, piele" care este destul de vizibilă. Și, deși nu mă mai doare, acest hemoroid se mai activează uneori în anumite circumstanțe și e imposibil să nu îl observe. Mă gândesc că aș putea păți asta în urma durerii cauzate de penetrare, pentru că, repet, sunt virgină și îmi imaginez că prima experiență de genul provoacă și durere.

Aș fi vrut să vă cer vouă sfatul, dacă sunt persoane care ar putea să mă îndrume puțin în ce ar trebui să fac. Îl iubesc, a avut și are răbdare cu mine, însă nu vreau să îl pierd într-o zi din cauză că nu poate avea relații intime cu mine. Mă simt prost să îi povestesc această problemă, mă gândesc că poate ar râde sau i-ar provoca scârbă. Voi ce credeți?

Dacă aveți informații și despre cum aș putea trata acea problemă medicală, le aștept cu mare interes.

Mulțumesc și îmi cer scuze că m-am întins pe atâtea rânduri!

Răspuns Câştigător
| Șurubelniță a răspuns:

Sunteți de 2 ani împreună. Dacă astfel de chestii îl amuză sau îi provoacă scârbă atunci ți-ai pierdut timpul cu el. Nu e nimic rușinos în problema ta și adevărul e că mă îndoiesc că iubitul tău va sta cu ochii în anusul tău pentru a te căuta de hemoroizi. Discută cu el, spune-i cum stă treaba și dacă simți nevoia treceți la sex. Îți bați capul cu o chestie care e doar în capul tău, vorbește cu el altfel nu vei știi niciodată cum e realitatea, poți doar să îți imaginezi reacția lui.

26 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

O sa faci sex cu un golan, ala e un catelus care a stat dupa fundul tau 2 ani si jumatate, cred ca e gay, asexual, nu esti atrasa de el fizic, doar profiti de el atat

| Violleta2022 a răspuns:

Te referi la sexul anal, sau vaginal?
Pentru ca, la sexul vaginal nu ai dureri de hemoroizi si nici nu ai de ce sa-ti faci probleme.
Totusi, mergi la medic si trateaza-te cum ar fi si normal de hemoroizi, ca unguentele nu-s tratament normal si corect de hemoroizi, ci niste antiinfamatoare temporare.
Inca un sfat, in cazul tau, te sfatuiesc sa nu faci vreodata sex anal, ca-i de rau si foarte rau, putand sa lesini de durere si putand sa faci infectii masive, avand deja hemoroizi externi si posibil interni, inflamati sau sangeranzi.
Nu mai sta asa, esti prea tanara sa ajungi cu complicatii in urgenta! Trateaza-te, opereaza-te, fa ceva ca sa te insanatosesti.

| AIRair a răspuns (pentru Violleta2022):

Nu, în niciun caz nu m-am referit la asta. Mulțumesc!

| Andreeush a răspuns:

Ar trebui sa ai incredere in el si sa ii spui.
Pana la urma merita sa stie ce probleme ai, mai ales ca a stat atata timp cu tine.
Daca nu exista incredere si comunicare atunci relatia voastra nu va dura mult.

| minrest a răspuns:

Nu prea imi place sa vorbesc despre amanunte ginecologice, dar am observat ca anusul femeii nu se vede cand faci sex fata in fata, se vede insa daca saci sex pe la spate.

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

Dar de ce nu te operezi? E simplu, deloc costisitor si elimini definitiv problema.

| ibaal a răspuns:

rolling on the floor daca a stat atat timp dupa tine tu crezi ca il intereseaza pe el asta?! laughing
uneori gandesti prea mult! Lasa-te purtata de val!
Daca toti am face asa, nu ne-am mai reproducerolling on the floor
Nimeni nu-i perfect!

| OrdanKarris a răspuns:

Sunt de acord cu Forever Alone. Fie ca vrei sa fi virgina sau esti virgina din alte circumstante nu scuza faptul ca tii pe uscat un om care vrea si are nevoie de contact intim. Sper ca intelegi ca cu cat faci un barbat sa astepte, te va detesta din ce in ce mai mult si mai tare. Un barbat daca nu stie sa se indeparteze de o situatie de genul, aduna ura pe femeia aia. Are dreptate Forever Alone, nu tine omul blocat cu tine daca tu nu ai chef de sex. Tu il tii langa tine pentru propriile nevoi egoiste. Degeaba spui ca nu cunoastem toate datele, cunoastem suficient. Ai relatie de 2 ani si tu esti virgina. Se pare ca nu-ti pasa deloc de nevoia partenerului tau si spui ca-l iubesti. Daca e baiat destept iti va face vant. Si intr-o zi crede-ma se va desptepta, ii va ajunge cutitul la os de asteptat si va pleca. Are dreptate Forever Alone, fete ca tine nu merita relatie serioasa. Mai bine singur decat cu una ca tine.

| ForeverAlone97 a răspuns (pentru OrdanKarris):

Mulțumesc pentru menționare și pentru aprobare.

| OrdanKarris a răspuns:

Sunt de acord si cu Ray si Surubelnita. Barbatii nu stau sa caute fiecare defect fizic minuscul la corpul tau. Daca exista activitate si pofta sexuala trecem cu vederea chestii mult mai inestetice decat bucati minuscule de piele, si oricum nu ne pasa. Nu stam sa cautam bucati de piele in anusul femeii. Si cum spune RAY este si vina lui ca sta si rabda acolo aiurea. Problema e ca prietenul tau nu stie ca rabdatul si asteptatul nu sunt altceva decat nesimtire pura din partea ta. Si daca ar stii ca rabdatul si asteptatul nu va castiga admiratie mai mare din partea ta, si afla ca te-a asteptat fix degeaba ar iesi pe usa afara cum ar trebui dealtfel. Fa-i un bine si arata-i ce am scris aici. Merita sa stie si el ce femeie are langa el.

| AIRair a răspuns (pentru OrdanKarris):

Ok, nu mă așteptam ca un răspuns negativ să mă motiveze cel mai mult și să mă ajute să conștientizez câteva aspecte despre care nu am știut că au o importanță atât de mare, îți mulțumesc.
Eu am discutat cu el și nu părea afectat atunci când îi explicam că nu aș fi pregătită și îmi spunea că mă iubește și că mă va aștepta. Poate că m-am bazat și eu prea mult timp pe disponibilitatea lui de a mă aștepta atât de mult timp, dar nu am simțit o secundă nici un pic de ură din partea lui, așa cum susții tu. Și chiar dacă tu ești de părere că nu și-a câștigat admirația din partea mea, nu pot decât să te contrazic. Îi sunt cu adevărat recunoscătoare pentru toată susținerea lui, pentru că sunt conștientă că nu mulți băieți ar mai face asta în ziua de astăzi și că eu sunt norocoasă că l-am cunoscut.
Înțeleg, din toate răspunsurile, că mi-am făcut griji inutile și că ar cam fi cazul să discut și această problemă cu el, poate cât mai curând...

| OrdanKarris a răspuns (pentru AIRair):

Pentru ca nu stie sa-si ceara drepturile, pentru ca-i naiv si te pretuieste si mai mult de atat, a fost educat de mic sa treaca peste nevoile personale ca barbat de dragul unei femei. El efectiv crede in acest moment ca daca face sacrificiul asta pentru tine si indura lipsa de sex, il vei aprecia si il vei iubi exponential mai mult. El crede ca fiecare zi de oftica si suferinta si lipsa de contact intim se va materializa in apreciarea ta inzecita, insutita, inmiita. Efectiv asta trece prin capul lui. El nu-ti spune toate astea ca doreste sa mentina o atitudine buna fata de tine. El crede ca toata asteptarea asta se va materializa intr-o zi in ce doreste si el, adica sex. El spera ca intr-o zi va veni ziua cand iti vor intra mintile in cap si iti va pasa si de nevoia lui fizica. Este natura sacrificiala a barbatului, sa sa se sacrifice el pentru comfortul tau. Eu n-as fi facut asta nici macar o zi. Sa ma puna pe mine o femeie sa astept. Nuami cuvantul "asteptare" imi clocoteste sangele in vene. Ti-as fi da zona instant duduie.Ai mare mare mare mare mare noroc de omul asta. Nu vei simti acum ura din partea lui pentru ca e orbit de dragoste pentru tine si efectiv crede ca toata asteaptarea asta va avea o finalitate cum doreste el, adica sa se bucure de contact intim total cu tine. De asta nu te uraste acum. Pentru ca nu stie natura feminina si conceptul asta jegos de "asteptare". Eu cand aud asteptare, eu vad nesimtire in fata ochilor. Nu e cazul lui pentru ca am spus, inca spera. Esti recunoscatoare pentru asteptarea lui pentru ca te-am incoltit eu. Daca nu eram eu, probabil traiai cu impresia ca "asteptarea" e ceva firesc. Nu e ceva firesc, e un chin. Eu daca ofer relatie serioasa cuiva, ma astept acea femeie sa fie nimfomana pentru mine. Altfel nu sunt interesat. Zi si tu, ce motiv as avea eu sa ies din ecosistemul meu zen sa intretin o femeie intr-o relatie serioasa daca nu am parte de contact intim. Adica, eu personal ca barbat nu am nevoie de relatie serioasa. Relatia serioasa este pretul care-l platesc pentru acces repetat la contact intim cu acea femeie. Tu chiar crezi ca relatia e un beneficiu concret pentru mine? Te anunt ca nu aduce nici un beneficiu palpabil mie. Relatia e moftul tau de femeie, moft care sunt dispus sa-l fac in schimbul placerii intime. Ai multe de corectat in relatia ta. Incepe acum.

| OrdanKarris a răspuns:

Si mai e un aspect: Daca l-ai tinut pe uscat atata timp, i-ai refuzat contactul intim o perioada atat de lunga, acum exista posibilitatea (s-ar putea sa nu fie) ca sa fie crispat si sa-si piarda erectia. E ca un animal care il dresezi cu varga sa nu mearga intr-un anume loc iar daca dintr-o data il lasi sa mearga acolo s-ar putea sa fie reticient sa o faca pentru ca atata timp a fost refuzat cu desavarsire si dintr-o data ii oferi acces. Toata asteptarea asta indelungata creeaza anxietate pentru el ca barbat si exista posibilitatea (poate nu e cazul) sa fie atat de crispat cand in final te poate avea incat sa nu fie erect. S-ar putea sa aiba nevoie sa se obisnuiasca cu corpul tau dupa o perioada atat de lunga in care te tot privea fara sa poata sa te aiba. Nici nu-ti imaginezi cat de jegoasa e astepatea si ce efecte negative are pentru omul care sustii ca-l iubesti. Asteptarea asta mizerabil creeaza crispare si anxietate mai ales daca omul este orbit de dragoste pentru tine pentru ca acum isi va face griji cum sa te satisfaca si nu se va bucura nici el de contactul intim cum ar trebui. Acum nu doar ca trebuie sa se obisnuiasca cu ideea ca are acces la corpul tau dar sa se poata bucura si el, altfel nu va veti bucura niciunu din voi. Mai stii, poate nu va fi cazul, dar exista posibilitatea sa apara si detaliile astea.

| OrdanKarris a răspuns:

Haoleu, saracu, cum naiba te suporta. Probabil ca nu a mai vazut sex in toti anii astia. Una ca tine la felul cum gandesti sigur s-a casatorit doar ca sa scape de a mai oferi sex dar sa primeasca toate beneficiile unui barbat. Te felicit totusi ca ai gasit un astfel de fraier. Iar toate astea daca chiar este asa cum spui tu, si anume ca esti casatorita. Presupunand ca este asa, ce inconstient s-ar lega la cap cu o frigida ca tine, ma depaseste. smh

| EmmaSimona1323 a răspuns (pentru OrdanKarris):

Asa e, nu vede laughing) bine ca esti tu un model in viata laughing)))

| Mkeynes a răspuns:

Oricum se duce la curve
winking eu la a mea am asteptato un timp
Ca nu simteam lipsa ca ma duceam pe la "prietena" laughing) asa si el

| Boblobobonti a răspuns:

Fii calma. Suntem toți oameni. Va înțelege va fi îngăduitor. Nu trebuie sa va ascundeți chestii din astea.

| EmmaSimona1323 a răspuns:

Fara sa jignesti nu poti sa comentezi ca un om civilizat? Din moment ce sta cu ea de atata timp fara sa faca nimic inseamna ca el chiar e dispus sa o astepte pana cand se simte ea pregatota, lasand deoparte daca se duce sa se descarce in alta parte. Si lui daca nu ii convenea o lasa asa ca nu mai criticati aiurea numai pe ea ca nu tine omu obligat fortat sa o astepte.

| ForeverAlone97 a răspuns (pentru EmmaSimona1323):

Ba pot comenta ca un om civilizat, dar mi se suie sângele la cap când văd întrebări de genul ăsta. E dispus să aștepte fiindcă e un fraier, orice bărbat normal la cap n-ar fi făcut asta. Așteptatul e o porcărie maximă din partea femeilor, cele care fac asta merită să moară singure. Ceea ce multe nu înțeleg este că noi, majoritatea bărbaților, suntem heterosexuali (atrași de sexul opus). Așadar, relația fără contact sexual e ca ciorba fără sare. Pun pariu că și tu ești genul de femeie toxică, și îți place să ții bărbații pe uscat. Du-te și te culcă.

| OrdanKarris a răspuns (pentru EmmaSimona1323):

Si tu bati campii cel putin la fel de jenant ca tipa asta. Barbatii din generatiile anterioare stau si indura pentru o femeie pentru ca asa sunt invatati de societate si nu stiu sa-si ceara drepturile, nu stiu alta cale. Cum am spus mai sus, sunt ferm convins ca barbatul ala nu ar astepta o secunda in plus daca ar stii motivul absolut penibil pentru care il tine pe uscat. Si apropo, chiar daca m-as duce sa ma descarc la altele tot nu vad motivul pentru care as mai tine-o pe actuala intr-o "RELATIE SERIOASA". Nu mai vad sensul. Ca barbat imi rezerv dreptul sa-mi acord timpul, atentia si alte resurse femeii care este cat mai ideala din cat mai multe aspecte. Daca eu trebuie sa ma duc la altele sa ma descarc atunci de ce as mai fi nevoit sa mai raspund la apel actualei, de ce sa-i ofer ceva in plus si o singura secunda, unui parazit. Daca eu ofer relatie serioasa cuiva, astept acea persoana sa fie nimfomana pentru mine. Altfel nu sunt interesat. Astept o femeie sa fie nimfomana pentru mine chiar si din simpla prietenie cu beneficii, daca este proaspat divortata si vrea ceva actiune. Este proaspat dupa divort, vrea acel sex de ciuda, cu transpiratii. I-l ofer, dar nu ma vei vedea sa ies in oras la cafelute si plimbari cu ea. Pentru celelalte nevoi, nevoi muieresti, sa iasa cu alte... muieri. Eu nu ma inscriu la iesiri in oras, sucuri si cafele. Nu am nici un motiv sa o fac. nu constituie o placere, ba chiar constituie un motiv de indignare pentru ca am 1001 lucruri mult mai interesante si mai importante de facut. Vrei sa fi importanta in viata mea, desfa picioarele. Daca nu, nu-mi pierde timpul aiurea.

| EmmaSimona1323 a răspuns (pentru ForeverAlone97):

Vai de capul tau ai stat la curu meu sa stii daca imi tin barbatu pe uscat? laughing)))) multi ar vrea sa aiba o femeie ca mine care apreciaza sexul la orice ora stai cuminte laughing))

Si dupa daca isi desface picioarele din prima toti o catalogati drept curva. Periculosi sunteti.

Nu trebuie sa fie din prima, dar nici din a 10-a. Daca trebuie sa suport intalniri peste intalniri, atunci stai singura duduie. Apropo, vorba unei tipe: a fi curva este si asta o arta, trebuie putin talent si dedicare pentru a fi curva. Plus ca eu aproape la fiecare femeie cu care am impartit un pat i-am spus "curva mica" la modu caterinca. Stii vorba aia, daca nu stii sa inghiti caterinca, nu stii sa inghiti nici maciuca. Esti frigida, esti plictisitoare, you're no fun pe scurt. Daca nu poti fi curva pentru mine, macar putin, atunci chiar ca ne-am pierde timpul impreuna. Ai o problema cu eticheta curva ca stigma sociala. Societatea nu intra odata cu noi in dormitor, nu stie si nu trebuie sa stie ce se petrece in acel dormitor. Dar din nou, raman la ideea anterioara, stai singura duduie. Fa un bine societatii de care iti pasa atat de mult ce crede despre tine si exclude-te de pe piata "datingului". Una ca tine taie tot cheful de viata.

Stai linistit ca nu am nevoie de cuceriri, si nici de pusti cu mentalitatea in colturi ca tine happy

Sigur ca nu happy Asa spun toate care nu sunt in stare sa tine un barbat aproape. Ca nu au nevoie. happy

| ViataEsteNaspa a răspuns:

Nu am informații medicale, nu mă pricep la asta deloc, dar știu sigur ceva. Daca aveți o relație de atât de mult timp, și presupun că e serioasă, doar aveți un anume nivel de maturitate, cred că ar trebui sa ii spui motivul. Este iubitul tau, pe bune acum. A stat cu tine doi ani și a fost răbdător, aveți încredere unul în celălalt. Fiind una din cele mai importante persoane ar trebui sa ii poți spune orice. Îți recomand tare sa ii "mărturisești". Chiar daca nu ajută pe plan medical dar sufletesc te scapi de o grijă, și poate te ajută să se intereseze și el pentru un remediu.
Ca și tratament singurul lucru ce ți-l pot zice este sa consulți diferiți doctori, dacă nu ai făcut-o deja.
Succes cu relația și te pup❤️