Omul tau a uitat sa fie barbat. Om fara caracter, cauta-ti un barbat, nu un baietel plictisit, sincer... Ofera-i unui baiat misto o partida de neuitat, nu baiatului monoton si plictisitor, nu ai gusturi?
Tu cam simti nevoia de sex.Fiind curtata de altii. Vrei sa spui ca l-ai insela oricand, din cate inteleg.
Dap, ai dreptate e nasoala treaba... eu cred ca nu prea te mai doreste, e imposibil sa vrea sa faca sex la un timp atat indelungat. Pot fi 2 motive : ori ca te inseala cu alta ori se satisface singur O fi si din cauza ca totul e mereu la fel, nimic nu se schimba, trebuie sa aduceti ceva nou in relatia voastra sexuala altfel daca continuati asa oricat de bine v-ati intelege o sa ajungeti sa va despartiti!
Incearca mereu cand e acasa sa te imbraci mai sexy, iar cand in sfarsit va vrea din nou sa faceti sex atunci nu-i sari din prima in brate sau in pat si asteapta sa faca el tot, fa tu primul pas dar sa fie dupa regulile tale : il saruti cu pofta, il mangai, usor il dezbraci, il impingi pe pat si continui acolo cu mangaieri, te freci de el, iar el va deveni nerabdator s-o faca dar tu NU ceda, tine-l asa cat mai mult posibil pe jar iar acea partida de sex va fi mult mai buna decat ultima si crede-ma nu va mai trece nici o saptamana pana te va mai vrea din nou. Incearca mereu sa joci un joc erotic, mereu putin mai altfel, si sa-l ti mereu zi de zi pe jar, fi mereu cat mai sexy cand esti prin preajma lui, daca va revenii cat de cat viata sexuala al lui atunci sa nu accepti mereu sa faceti sex cand vrea el, lasa-l sa arda dorinta asta in el 1 zi sau 2... in fine toate astea daca le vei face si nu va fi schimbare, ori are pe altcineva ori e impotent si va trebui sa iei masuri daca mai ramai cu el sau nu! Toate cele bune!
Si-a pierdut interesul pentru tine. cand ai totul sub nas, nu-ti mai trebuie. Nu te mai muta cu nimeni, pentru ca asta se intampla.
Darrio2007, nu asta am zis, poate asa s-a inteles. Nu e vorba de simtit nevoia aici, ci de cum recurge relatia, ca nu e normal. M am implicat destul de mult in relatia asta nici nu s a pus problema sa ma gandesc sa l insel.
Iti multumesc Pavel, chestia e ca nu- mi place monotonia si rutina, la inceput cand era totul bine stiam sa alternez lucrurile sa nu fie la fel, sa fie mereu ceva diferit, tocmai sa nu intervina plictiseala. Ma gandesc sa nu aibe si el vreo problema, poate medicala si nu vrea sa mi vorbeasca, cine stie. De inselat cred ca nu are cand sa o faca pentru ca stam impreuna mai mereu.
Zicea cineva de "ceva nou". Merge, crede.ma! Ceva pe rosu sau negru pe tine, o pozitie noua. Nu lasa sa se duca dracu' tot. Daca nu se poate, nu se poate si aia e, macar ai incercat