Si mama mea zic ca este intro situatie asemanatoare cu a ta...mama tatalui meu nu a placut-o pe mama de la inceput si nu prea a fost de acord ca ei doi sa se casatoreasca.Nici acum dupa 20 de ani de casatorie cele doua nu se inteleg si nu prea isi vorbesc. Vreau sa ajung la faptul ca o relatie poate merge chiar daca mama lui nu este de acord, cu conditia ca el sa o "scoata" putin din viata lui si sa discute serios cu ea. Daca il iubesti pe cel cu care ai stat 4 ani si el la randul lui te iubeste, iar certurile au fost doar din cauza memei lui, eu zic sa va impacati... Spune-i ca de acum incolo vrei fapte.Cat despre cel cu care ai stat 2 luni, poate a intervenit in viata ta, doar ca sa iti demonstreze sa nu renunti la cel cu care ai stat 4 ani.Eu zic sa nu mai incerci cu cel cu care ai stat 2 luni si sa mai incerci cu celalalt.
Esti "fata" mare, doamna, cum poti intreba asa ceva? Primul e mamos si nu ai ce face cu el, mama lui va fi mereu in fata ta, ea va avea mereu dreptate.
Al doilea baiat nu este de incredere si crede-ma ca nici el nu are incredere in tine, si nici parere prea buna nu poate avea despre tine. Asadar, fa o pauza, ai mare nevoie sa te aduni.
De ce zici ca nu are incredere in mine? si nici parere buna? odata ce insista atat sa se impace cu mine... Stiu ca am nevoie sa ma adun...
Cred ca ar trebui sa-l cauti pe al treilea, ca astia doi... sunt cam praf. Primul e cam dragul mamei si in mod sigur n-o sa ai viata usoara langa el (cu mama soacra care isi baga nasul peste tot). Iar al doilea imi pare cam neserios. Ce treaba are el cu fetele care fac videochat?! Nu-mi prea miroase a bine.
Eti geloasa si posesiva si te intrebi de ce nu te sufera mama baiatului de 29 de ani? mi-ar fi rusine sa mai postez intrebarea. Sunt sigur ca ai sa-ti incerci norocul cu cel care il cunosti doar de 2 luni deoarece, din ce ne-ai relatat, esti pe graba sa te mariti dar asculta-ma ce zic, cat timp vei fi geloasa si posesiva fericire nu va exista in viata ta deoarece traiesti mereu in umbra banuielilor si doresti ca totul sa fie ca tine chiar daca nu este de bonton, iti doresc succes dar lasa gelozia iubire ca te imbolnaveste dar mai rau pe cei din jurul tau
Atitudinea ta nu va conveni niciodata mamei lui (chiar daca stie ca ii vrei binele). tot timpul va fi intre voi. el daca a lasat-o pana la 29 de ani sa ia toate deciziile o va lasa si de acuma incolo. si eu am trecut prin asta. ne-am despartit pentru ca el nu vroia sa renunte la ma-sa, iar eu nu voiam cu ma-sa.
Si cu iubirea dintre noi ce sa fac? ca nici eu nu pot sa-l uit. nici el nu poate sa ma uite... sunt constienta ca s-au intamplat atatea intre noi... dar parca imi e greu sa renunt. de unde gasesc puterea asta sa las lucrurile asa si sa nu ma mai impac?
Nu te-ai nascut de mana cu el si n-ai sa mori de mana cu el. schimba-ti felul de a gandi si ai sa simti altfel. sentimentele sunt rezultatul gandirii. gandeste altfel.
e mult mai usor sa fii nefericit decat sa fii fericit.nimeni nu a zis ca va fi usor si nu va durea.
iubirea asta o pastrezi ca si o amintire si gasesti alta care sa iti permita sa fii tu.
eu am avut o luna de cosmar dupa. in fiecare dimineata ma trezeam si inainte sa deschid ochii voiam sa-mi tai venele pentru ca ma copleseau prea tare sentimentele. dar asta nu a tinut o vesnicie si o data ce am decis ca am 2maini, 2picioare si un cap pe umeri am tot ce-mi trebuie ca sa fiu extraordinara si am dreptul sa fiu fericita si ala a fost momentul in care am rupt orice legatura cu el, pentru ca mai vb din cand in cand. acum nu mai sunt de acord cu asta. n-am de ce sa vb cu un om care era egoist, care o punea pe ma-sa pe primul loc. de fapt pe primul loc era cariera, apoi ma-sa, apoi eu. si genul asta de relatie nu e pentru mine, poate pentru alta, dar pentru mine nu.
crede-ma sunt barbati care te vor pune pe tine si familia cu tine pe primul loc si nu vor vb toata ziua cu ma-sa.eu am numeroase exemple in jurul meu.
Chiar daca o relatie e mai scurta o poti face durabila, decat sa stai sa te tot desparti in fiecare zi mai bine renunti, eu asta te sfatuiesc. Acum e decizia ta, numai bine.