La ea a intervenit monotonia! Te stie acolo cuminte si iubitor.Este plina de figuri si se simte sigura pe ea. Daca vrei sa-ti dai seama daca te mai iubeste sau sta cu tine din obisnuinta nu ii mai permite sa se supere din orice. Ia nu o mai baga in seama o saptamana si atunci vei afla raspunsul.In felul in care procedezi acum cu ea toata viata vei fi un pacalici si nu este exclus ca in viitor sa te insele cu unul mai"barbat"caci tu chiar daca vei afla o vei ierta cu siguranta.
Fii un pic mai distant de ea, adica incearca sa nu-i oferi prea multa atentie, pentru ca e posibil ca din cauza asta ea sa fie mai distanta de tine, poate prea 'te bagi' in sufletul ei, si uneori asta le plictiseste pe fete si le face sa fuga de tine, sau vorbeste cu ea si intreab-o direct chestia asta, oricum cu timpul ai sa-ti dai seama, intr-o relatie sint momente cind ai nevoie de putina libertate, poate ca tu nu ii oferi aceasta, ai grija :*
S-ar prea putea ca fetei tale sa i se fi urat cu binele si sa vrea sa se indrepte catre noi orizonturi.Incearca sa faci lucruri noi, pentru a alunga monotonia si tine ochii larg deschisi la dovezi cum ca te-ar insela. Poate ca te gandesti ca asa ceva nu se poate, dar crede-ma niciodata nu ajungi sa cunosti destul de bine un om
Raspunsuri foarte bune, la care si eu m-am gandit la un moment dat, irina, culmea e ca nu o stresez cu telefoane sau nu insist prea mult sa ne vedem daca imi zice ca nu are chef stiu sigur ca nu ii place s fiu cicalitor pentru ca mi-a zis asta, e genu de persoana care iti zice in fata care iti zice ce are pe suflet, sau nu ii interzic sa faca ceea ce nu vrea, probabil ca e plictisita cum zice daniela, dar cand am cunoscut-o era iesita dintr-o relatie de 5 ani cu unu care a inselat-o si si-a batut joc de ea, iar monotonie, cand si de fiecare revelion sarbatoare ziua ei etc am incercat sa merg cu ea in locuri cat mai frumoase sa se simta bine, ma gandesc ca ar putea sa o influenteze cineva un prieten mai vechi, sau maicasa sai zica anumite lucruri culmea ca nu stiu sa fii dat motive nimanui, cu inselatu iar nu stiu cum pot sa-mi dau seama?
Am fost o perioada despartiti in vara pentru ca obisnuia sa mearga aproape in fiecare weekend la tara de unde sunt parinti ei, cand voiam sa ma intelnesc eu cu ea era intotdeauna obosita, insa pentru mers la tara la distractie nu era niciodata, si ne-am cetat rau atunci, insa si-a revenit am simtit dupa 2 luni dragoste din partea ei, iar acum aceeasi poveste e distanta ma refuza, si gaseste motive de cearta din orice si eu inteleg orice insa nu pot sa fiu responsabil pentru toate lucrurile care nu merg bine pentru ea, sunt lucruri care nici nu mi-ar trece prin cap ca ar suparao si atunci isi baga dracu coada
Nu te merită! Dacă tu faci tot posibilul pentru ca ea să fie fericită şi ea nu te apreciază. e clar că nu te merită! De ce te înjoseşti în faţa ei? Îţi place să suferi? Mă doare sufletulcând văd băieţi care trudesc o fărâmă de fericire, în timp ce alte fete ard de dorinţa de a avea pe cineva care să le împărtăşească sentimentele/Acum e decizia ta, dar cu timpul vei vedea că nu te merită şi vei regreta faptul că ai pierdut atâta timp lângă ea/Vei vedea cum timpul trece pe lângă tine/Fără să cunoşti preţul fericirii supreme/E enorm de plăcut să vezi sacrificii făcute din dragoste/Dar pentru cine merită.../Poate că nu răspunsul meu îl căutai. Dar adevărul doare
Ely sa stii ca nu esti prima persona care imi zice asta dar sti cum e cu dragostea, culmea e ca sunt momente in care totul merge ca pe roate dar sunt foarte putine pana cand iar intevine ceva care sa o faca sa stea departe de mine.
Prea ii arati ca nu mai poti fara ea si de-aia si-a luat-o in cap!
Nu mai sta asa stresat ca nu e ultima femeie!
Eu zic sa vorbesti cu ea si sa o constrangi sa-ti spuna ce are!
Mutubal întreabă: