Parerea mea este ca, daca chiar isi doreste sa fie cu tine si tine la tine, va veni el sa vorbeasca cu tine si se va apropia.
Sincer, eu cred ca facand acest gest, fiind sec si ne mai vorbind cu tine, voia doar sa te duca in pat si atat.
Si clar nu, vina ta nu este absolut deloc.
Nu-ti face griji ca nu ai pierdut nimic... daca el va realiza ce persoana a pierdut se va intoarce.
Pana atunci, traieste-ti viata si fii tu fericita:*
Lasă lucrurile așa. Nu are rost. Daca nu ai vrut să treceți la etapa următoare, e clar că nu te-ai simțit pregătită.
Oricum, daca reușiți să discutați, explică-i. Daca nu, e ok. Nu orice relație are un final fericit.
Eu cred ca vrea doar sex de la tine, ai procedat foarte bine, felicitari, nu il baga in seama, e doar un frustrat nu a obtinut ce a vrut
Eu consider ca la 25 de ani iti dai seama ca vroia sex doar nu?
Pentru ca daca vroia altceva nu devenea distant dupa ce l-ai refuzat, intelegea ca sunt 3 zile.
Ce interes mai ai să te mai apropii de un om cu care nici măcar nu-ți place să iei cina?
La 25 de ani se consideră că știi ce vrei, că ești un om destul de matur, încât să fii pregătit pentru orice. Chiar și pentru cină.
Gestul tău de a refuza a fost suficient de explicit.
Nu cred că mai e cazul să încerci să repari ceva.
Când un lucru iese prost, orice încercare de a-l îndrepta nu face decât să-l strice și mai mult.
Relatie dupa 3 intalniri?
Invita-te tu la el si ofera-i o noapte de neuitat
PS: cu tot tacamu
Sa discutati despre relatia voastra inexistenta sau care alta? Amuzant ce sa zic.
Încerca să îl aminti sa fii mai iubitoare, asa fac eu cu iubitul meu dar de ce l-ai refuzat?