| Faranume97 a întrebat:

Buna, am 25 de ani, si de o luna vorbesc cu un baiat de 24, ( vorbim non stop toata ziua, acus vom avea si prima noastra intalnire), chiar azi a trimis o poza mai indecenta, si nu stiu cum sa reactionez, el isi face planuri cu mine, dar nu stiu cum sa reactionez la poza care mi-a trimis-o.Voi ce ziceti, e ceva normal sa mi trimita? Dau funda!

32 răspunsuri:
| ionur a răspuns:

Pai ce poz ția trimis adică gol sau cum era poza?

| Faranume97 explică (pentru ionur):

Cu scula lui laughing)

| ionur a răspuns (pentru Faranume97):

Se vede că-ți pare rău de nu mai poți-_-

| OmBanal33 a răspuns:

Daca ti-a trimis asa ceva, perspectiva mea este sa il lasi, nu se face asa ceva la 24 de ani, daca avea 18 exista un motiv (nevoia de afisare si de simt "masculin"), dar daca face asta la 24, inseamna ca e copilaros, are minte de 18 probabil...
Un om cu capul pe umeri nu face asa ceva, si nu ca sunt eu credincios, chiar nu sunt dar un barbat nu face asa ceva...

Asteptam si eu o parere

| anonimuIl a răspuns:

Numai de tine contează ce va urma între voi.

| anonimuIl a răspuns (pentru Faranume97):

Ai 25 de ani și ești femeie, nu o copilă de 15 ani.

| ionur a răspuns (pentru Faranume97):

Sincer mieste foarte somn eu ma bag somn dacă ași avea și puțin noroc a-și dormi veșnic și nu mașini trăzi Niciodată.

Prea multe prostii vezi in ziua de azi, nu? laughing

| ZokoZEW a răspuns:

Mahh, daca ti a trimis poza cu scula, e clar, pedofil direct, nu cu tine dar va fi, nu e de pastrat daca a facut asa ceva

Parcă ai minte de copil de 15 ani la 25 de ani cât ai.

| Faranume97 explică (pentru anonimuIl):

Esti prostwinking

Femeile mai mari nu gândesc ca tine.

Ele sunt mai mature și în gândire.

| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Nu, nu e normal atata timp cat nici nu sunteti intr-o relatie. Era altceva daca aveti o relatia si discutati despre asa ceva. E clar ca nu vrea nimic serios cu tine.

Eu nu stiu ce sa cred, peste o saptamana ne intalnim in belgia, pentru ca aici lucrez, si el vine sa ma vada, (el fiind in Spania), mi-a prezentat toata familia lui, adica parintii si fratii, dar pur si simplu nu stiu cum sa reactionez la treaba asta, dupa o luna sa mi trimita poza cu aia a lui.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aia ți-o trimis-o ca pe o amintirelaughing
Poate se aștepta Zoro din coceni sa ii trimiți și tu cu fleasca la mitrica,sau sa te impresioneze cu "dotările",sa te "de-a pe spate".
Ce ai vrea sa dam noi verdictul? Daca nici conștiința ta nu știe să "reacționeze" atunci e grav laughing sa înțeleg domnia ta că ai nevoie de manual de instrucțiuni,că încă ești în faza de " waiting" rolling on the floor
Daca te-a siderat nu mai păstrezi legătură, eu daca mă îndrăgosteam de o fata nu ii trimiteam poze indecente, mi se părea ceva lipsit de bun simt și de respect față de fata respectiva, mai ales dacă i-aș declara declarații siropoase, de Romeo.

Blochează-l, am crezut că sunteți din același oraș și că vă puteți vedea chiar și zilnic în maxim 1 - 2 ore undeva într-un parc cunoscut de voi 2.

Caută un român sau străin din Belgia și să fie și din orașul tău.

| Faranume97 explică (pentru anonim_4396):

Pai eu sunt in dubii, pentru ca el m-a prezentat pe camera parintilor lui, si fratilor, si a cumparat bilet de avion ca sa vina la mine in Belgia, ca sa ne cunoastem, si de asta ca nu ar fi ca cum nimeni nu ar stii de noi, dar brusc ieri mi-a trimis poza si am ramas socata.si nu stiu ce sa cred.

E si el roman, si sta in Spania

Și ce viitor ai cu ăla dacă mâine vă vedeți 4 ore și pleacă înapoi în Spania și vă mai vedeți peste o lună?

Pai el isi va da demisia de la munca ca sa fie cu mine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Faranume97):

Poate era cometa sau spart laughing oricum e prost de caracter,fapta lui nu se poate justifica laughing
Ba,nașpa ce sa zic! Credeai că ai dat de Romeo și când în colo ai dat de un măscărici rolling on the floor
Zici că ți-a spart mascații ușa, te-au vandalizat laughing Nu știu ce să spun,dar aparentele pot înșela in multe cazuri,tocmai de la cineva de la care te aștepți mai puțin te dezamăgește de multe ori și pe care contezi cel mai mult,așa e in viața,rar o sa găsești un OM valoros,diferit. Pari o fata ok,e păcat că neanderthalienii își bat joc tocmai de fete bune in cele mai multe cazuri și pe coarde le adora laughing
Fa ce simți tu,din greșeli o sa înveți,nu lua ulterior totul ca pe un regret ci ca pe o lecție!
Acordai o șansă nu știu ce să spun,eu nu știu de ce voi fetele mereu întrebati mamele,vecinele,cunoștințe sau persoane random ce decizii să luați în loc să judecați cu creierul vostru, parcă ați avea nevoie de validare la orice nelămurire, o fata deșteaptă cam știe ce decizii să ia în astfel de situații "incerte".
Așa-s unii oameni mai ciudați, in multe cazuri fetele in mod paradoxal chiar băieți de genu' prefera in detrimentul celor cuminți, că ulterior tot ele sa se plângă că bărbații sunt porci laughing dar celor care chiar se comporta frumos le dau cu sutul in friend zone.
Ce pot sa spun..este, că nu mă bag laughing fa ce simți tu, ce îți dictează inimioara ta happy

Adică să vină în Belgia și să stea la tine până își găsește de muncă? Are 24 de ani, facultate nu are, sigur va munci pe salariul minim într-o fabrică sau ceva necalificat. Mai caută și blochează-l pe ăla.

Mai caută și alți bărbați pe site-uri de matrimoniale.

Dacă tu la 25 de ani arăți bine e imposibil ca să nu găsești alții.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu-i normal!
Da-i papucii!

Data viitoare acd iti faci un prieten, incearca sa-l faci in viata reala, sa iesiti impreuna, sa va cunoasteti, fiindca ce pescuiesti online sunt ori posibil curvari ori gunoaie, care nu vor decat sex.

| Anonimalex6996 a răspuns:

Depinde. Acum știi cum este...toți ne gândim la partea intima. Mai bine astepta sa va vedeți măcar o data ca apoi sa înceapă cu partea intima în discuții, acțiuni etc.

| haileewatson a răspuns:

Nu, nu e normal sa trimiti poze cu scula ta unei persoane cu care nu esti intr-o relatie, sau pe care nu o cunosti. Faptul ca vorbiti online de o luna nu inseamna nimic, nu il cunosti deloc in viata reala laughing) El vrea sa se culce cu tine cand o sa va vedeti. Daca si tu vrei asta, si nu ai asteptari de vreo relatie sau ceva, nu vad o problema - fa ce vrei. Daca tu crezi ca el are ganduri serioase te inseli amarnic. laughing nu fii fraiera! laughing