| BZCP a întrebat:

Bună,

Am 25 de ani și nu am avut niciodată o iubită și nu am sărutat nicodată o fată.
Credeți că mai am vreo șansă?
Visul meu să am o soție și copii dar până aici trebuie o iubită.

Răspuns Câştigător
| Sofer a răspuns:

Vei găsi man. Nu te demoraliza.

35 răspunsuri:
| BZCP explică (pentru TFL007):

Exact, Prietenii din copilărie și liceu am vreo 6 toți au iubite/ soții unii și copii.Nu mai pot ieși cu ei nicăieri deoarece ei vor veni cu iubi lor ma voi simți ca ultimul om. La cele 2 locuri de muncă pe care le-am avut toate fetele au avut iubit. Fetele din cartier sunt luate toate. Problema e cand aveam 18, 19, 20, 21 de ani nu am avut tupeu acum când am curaj nu mai găsesc.
Pe Facebook, tinder etc am încercat dar nimic.

| BZCP explică (pentru BZCP):

Mai sunt libere doar puștoaice de 15, 16, 17 ani dar NU vreau

| TFL007 a răspuns (pentru BZCP):

Nici sa nu te bata vreun gand sa incerci tinder daca arati de un 5/10 si ai sub 1, 75 inaltime ca intri si mai rau in depresie

| TLF92 a răspuns:

Am mai zis-o in sute de intrebari, parere personala orice speranta are un sfarsit, hai sa te intreb altceva cum crezi ca se va intampla pana la urma daca rutina ta zilnica nu duce la nimic! acum un PICK ARTIST ti-ar zice ca ai nevoie de coaching ca sa agati femei, nu ca asta e solutia lor, cauta oameni disperati sa ii puna pe picioare cu femeile! eu ce sa mai zic ca indirect as avea posibilitati sa mi se prezinte fete prin cineva doar ca vezi tu ai inteleg de la acel cineva ca ii e rusine de persoana mea si ca ASPECTUL FIZIC primeaza in viata asta de **** TRUST ME ce spun

| TLF92 a răspuns:

Scuze am avut ceva greseli in text, deci ideea care e ca sunt patit, in momentul in care o persoana din familie iti promite ca iti va prezenta pe cineva si apoi o da in stangacii, realizezi ca esti o persoana de care nimanui nu-i pasa si nu e agreata intr-un grup social etc, de care ii e rusine! ori daca tu ai pati ce ai patit eu evident iti dai seama ca NUMAI AI NICIO SANSA SA ITI GASESTI PE CINEVA, nu, daca sange din sangele tau te detesta, nu stiu la tine cat de urat sau frumos esti, dar in secolul 21 ideea de trebuie sa fii mai frumos ca dreacu sa ai femei e fumata de mult frate