Buna.
Nu tuturor baietilor li se rupe ata din capatul penisului. In opinia mea nu este o atat de mare problema daca inca ai ata atasata, inseamna ca poate probleme ei cu tine nu sunt doar aceste, si folosesti asta ca pe un pretext. Daca totusi vreti sa scapi de acea ata, exista o operatie de decalotare a penisului, care o sa te ajute sa scapi de acea ata.
Mult succes!
Eu cred ca ea nu te iubeste daca din atata vrea sa va despartiti. E un motiv sa scape de tine. Daca si ea te-ar iubii ar intelege. Pentru restul eu zic sa mergi la doctor si ti-o poate elimina princeva metota.
Se pare ca doar tu o iubesti! Ei nici nu i pasa de tine! Parca si ar dori doar sa... si apoi o sa ti zica Pa! Dar asa ca un sfat util si poate se intampla sa ti se rupa ata, ..Incearca sa faci un Sex foarte dar foarte...Dur! Si poate sai norocul sa ti se rupa si ata! Succes! Apropo ce varsta are ea.
"Ea a zis ca ma paraseste, ca nu sunt in stare sa scap de ata"
Nu cred că am auzit vreodată un motiv mai stupid ca să te desparți de cineva. Sincer.
Adevarul este ca ata NU trebuie sa se rupa!
Se poate rupe accidental, dar normal este sa nu se rupa, fiindca penisul de vine insensibil.
Daca femeia asta cauta un motiv ireal sa te paraseasca, o va face, dar este ridicol sa gaseasca un motiv taman pe dos, ca sa plece.
Vezi ca s-a plictisit de tine si urmeaza sa te anunte ca te paraseste!
Tu nu ai fimoza, deci nu ai nevoie de nici o operatie de decalotare, pe care unii copilasi necunoscatori o mentioneaza pe aici.
Cauta pe net si veti vedea ca ata nu se rupe la toti baietii. Aceasta ata este un vas de sange care face ca penisul sa fie mai viril in timpul actului sexual. In cazul in care ata se rupe, penisul devine foarte sensibil si mai putin rezistent in timpul unui act sexual normal.
Ti a spus ca te paraseste pentru asta? Atunci drum bun sau sa fie de acord sa o rupi cu altaDar sincer se vede ca i place doar distractia!
Nu e normal sa se rupa ata, de ce ar vrea asta?
Nu esti mai "mascul / barbat" daca ti se rupe ata...
Pacat de anii tai. Gandesti ca un copil de 14 ani. Aia cauta motiv sa te paraseasca, o doare undeva de ața ta. Daca e rupta sau nu. Intreab-o si tu pe ea cum are ghiveciul.