Sincer ştii ce poţi face, chair dacă ţie ţi-ar fi mai greu. Nu-i spune nimic despre partea sexuală, spune-i că îţi e dor de ea şi că ai vrea să fiţi din nou împreună, atât. Şi dacă accepta, ceea ce din ce spui tu e evident, nu insista, nu spune nimic asupra subiectului chiar dacă îţi va fi greu. E clar că dacă în 6 ani nu ai reuşit nu o să reuşeşti acum dintr-o dată. Trebuie să-i dai timp ( mai mult decât 6 ani) să realizeze ea că e necesară şi o relaţie sexuală, dar ea să realizeze nu să-i spui tu. Nu cred că o să accepte să meargă la psiholog. Cu cât insişti mai mult pe tema asta cu atât o să te considere un obsedat sexual, cum spuneai că ţi-a zis. Dacă a avut o problemă în copilărie e timpul să treacă peste ea. Ce poţi face e să ai răbdare şi să-i arăţi că o iubeşti. Poate nu eşti dispus să faci asta, dar poate fi o variantă! Baftă!
E laudabil faptul ca umblii dupa o fata cu atatea probleme, sincer! Sunt si eu de acord cu ce ti-a spus psihologul, desi nu o cunosc pe fata respectiva nu prea avem cum sa ne dam cu parerea despre ea. E o tipa foarte instabila, nu stie ce vrea. Daca si-a gasit un baiat, las-o sa-si urmeze calea, asa cum ar trebui s-o faci si tu.
Daca nu s-a schimbat pana acum in 6 ani, cu greu se va schimba in urmatorii 6.
Mult succes, pa-pa!
Ms pentru sfaturi tocmai m-a sunat si a spus ca ne impacam, imi da o sansa, mai incercam
Ai fcaut foarte multe pentru ea din cate ai spus... tu chiar esti dispus sa renunti la tine ca persoana pentru nevoile ei?
O persoana la varsta asta cam greu se schimba chiar daca ar vrea.
Parerea mea este ca tu sa o apuci de manuta si sa va duce-ti la un psiholog, alta iesire din situatie nu vad. Fa ceva, convinge-o altfel nu are rost sa continui relatia asta. Ori tu renunti la sex, ori ea se duce la un psiholog.