Cosmin, nu ai de ce sa iti fie frica. Daca te duci si vorbesti cu ea, cel mai rau lucru care ti se poate intampla este sa te respinga, dar nimic mai mult. Hai sa iti spun un lucru, aceeasi problema am avut-o si eu pana acum ceva timp dar am invatat ca sunt foarte mici sansele ca o fata sa te respinga daca stii cum sa vorbesti cu ea, dar hai sa ne gandim putin... Daca te duci acum si vorbesti cu ea ce se poate intampla? Dupa cum am spus mai devreme, te poate respinge. Dar daca nu te va respinge? Daca va vrea si ea sa fiti impreuna? Nu vei afla niciodata daca nu ai sa vorbesti cu ea. Daca vrei sa vorbim mai detaliat despre asta, iti voi lasa adresa mea de e-mail pe privat si iti voi spune ce trebuie sa faci.
O seara placuta iti doresc.
Si daca te respinge, ce? sunt o gramada de fete pe lumea asta, chiar nu pierzi nimic daca te duci si vorbesti cu ea
Daca nu vorbesti cu ea, sigur sigur nu va fi a ta. Daca vorbesti cu ea, ai doua sanse: ori va fi a ta, ori nu. In concluzie: nu ai ce pierde.
Dafaq,ce e in neregula cu voi care va panicati daca o sa va respinga,si ce? in loc sa stai si sa nu zici nimic si sa te gandesti ca bou,ca daca, daca i-ai fi spus vreodata ca o placi, sau macar ai fi avut curajul sa te bagi cu ea in seama, cum ar fi fost, in afara de un refuz nimic nu ti se poate intampla.
Incearca-ti norocul, nu se stie niciodata.
Exista fete care sunt mai atrase de baieti mai mari decat ele, considerand ca sunt mai cu picioarele pe pamant si se simt mai protejate.
Gandeste-te si la faptul ca intre voi e totusi o diferenta si ca aveti banuiesc un grup diferit, activitati diferite.Cauta daca te accepta acele lucruri pe care le aveti in comun, si pastreza-ti 'maturitatea' dar totusi fi in stare sa te pui si la mintea unei fete de 19 ani.
Fii tu insuti, abordeaz-o cu bun simt si un zambet si aia e.n-ai ce pierde.Macar sti ca n-ai stat degeaba si mai apoi ti-ai fi pus intrebarea,'si totusi ce-ar fi fost daca?'
Asa ca...go for it!
Sti cu frica sau rusinea mori in drum,, de c sa iti fie frica s vb cu ea, doamne i o simpla fata., arata-i dragstea care o ai fata de ea,, explica-i cat de mult o yubsty, poate te va intelege, si se va atasa si ea de tine, iar daca te respige,, cea ce probabil nu va face,, arata-i ce a pierdut, fa-o sa i para rau pentru cea ce a pierdut,, multa bafta,, sper sa ai curaju sa i zic cea ce simti, sa nu iti fie frica, mai sunt si alte feteee pe lumia asta
Trebuie sa recunosc, 7 ani e mult, dar cum se spune, varsta nu conteaza.asa ca du.te la ea si vorbeste. e posibil ca si ea sa simta acelasi lucru.si chiar daca esti inca detul de tanar (si sigur uniii ar zice ca nu esti destul de tanar dar unchiul meu are 30 si ceva de ani si nu e casatorit asa ca gura).mai ai timp de iubite.nu e ca si cum ar fi ultima de pe planeta si in rest doar baieti.
Si eu am 26 si iubita ema are 19 ani. deci exact aceeasi diferenta de varsta. doar ca noi ne-am cunoscut acum 2 ani. putina siguranta in propria persoana nu strica sa stii si in nici un caz nu ii arata ca esti disperat dupa ea pentru ca atunci sigur nu vei rezolva nimic la cum sunt pustoaicele in ziua de azi. succes!