Eu zic si sper ca Dumnezeu sa te ajute sa nu faci acest avort, e doar un copil nevinovat...Nu vreau sa iti tin morala si nici sa te judec e alegerea ta pana la urma dar acesta este sfatul pe care ti-l dau...
Nu cred ca durerea fizica conteaza in momentul asta. Durerea si trauma psihica ale mortii copilasului tau sunt mult prea importante ca sa iti mai pui probleme minore. Oricum ar fi, cel mai important moare in povestea asta. Tu ramai, dar chiar conteaza prea putin ce simte corpul tau.
Te implor, gandeste-te bine! Cand vrei sa ai un copil? La 30 de ani? Cand el va avea 20, tu vei fi o mamica .batrana.ca o bunica. Indiferent daca are tata sau nu.are dreptul la viata. E cel mai mare miracol care ti se poate intampla. Fara barbat, poti trai, insa fara bebele tau.nu. Te vor chinui mustrarile de constiinta,incat,toata viata vei fi macinata de remuscari.Ce te vei face, daca dupa avort vei fi mutilata, nu vei mai putea avea alti copii? Altii fac sex la 12 ani, unii nu vor copii la 26 de ani. Ce fel de lume mai e aceasta?
Buna. Nu ma pricep la chesti din astea. La acesta intrebare ar fi bine sa ti dea un raspuns Brigaela.
Succes.
Ciao
Eu sper ca e doar o decizie luata la suparare sau disperare, dar opreste-te putin si gandeste logic.ai 26 de ani,majora si vaccinata,daca faci un avort acum si pe urma nu mai poti face copii nu o sa iti para rau toata viata? crezi ca se merita? gandeste-te ce frumos e sa ai o fiinta caruia tu ii dai viata,o cresti si o inveti tot ce stii tu,nu cred ca se merita sa faci avort, acum e decizia ta, dar ia in considerare si faptul ca s-ar putea sa fie primul si ultimul copil
Sa nu faci avort, sigur nu te va durea ca doar iti face anestezie, dar te va durea inima, si e o durere mai mare decat orice Eu sunt insarcinata tot in 5 saptamani, si am 18 ani, nu voi face avort, dupa ce am vazut toate filmuletele cu avorturi filmate, si dupa ce mama mea si mama prietenului meu ma sustin, nu am de ce sa fac avort, mai ales ca la 26 de ani, cand vrei un copil la 40? Nu cred ca e bine sa faci acort Chiar daca nu are tata, are totusi dreptul la viata, ia gandeste-te daca mama ta facea avort, si nu te nasteai, si ajungeai si in iad, doar pentru ca mama ta nu te-a pastrat, si din vina ei, punete in locul pruncului din pantecele tale care asteapta sa vada lumina zilei
Pa-pa si multa bafta!
Da se poate face un avort cu anestezie totala dar costa mai scump stiu ca am fost eu acolo cu x...
Cred ca asta te va face sa te razgandesti...te rog sa te uiti:
http://avortulsicontraceptia.ro/......hirurgical
Avortul nu se face sub anestezie generala ci locala.nu cred ca este asa dureros in sine ci va fi dureros pentru tine cand o sa-ti aduci aminte de fapta care ai facut-o.nu sustin avortul.numai bine
Sunt de aceeasi parere... Avortul e un mare pacat si nu numai din acest motiv, dar totusi e copilul tau.