| Clarybsm a întrebat:

Bună,am 26 de ani și sunt virgina, as dori sa știu dacă contează asta pentru un bărbat

Răspuns Câştigător
| Konstantinos99 a răspuns:

Raspuns Da, de un barbat adevatat si care are de gand un plan serios familiar si percepe importanta sufletului percepand diferenta si maniera ta delicata si cu care poate avea o viata minunata alaturi de tine. Si in general sunt barbatii ce nu au avut experienta de buna voie si au asteptat o fata ca tine(desi sunt mai rari ca aurul), sau barbatii care au avut o experienta, maxim 2 si care au realizat valoarea de care se pot bucura si atitudinea de incredere si asumare ce pot sa ti-o ofere. Dar e important sa gasesti o persoana pe care sa o cunosti bine, sa ai incredere si cu care te intelegi(compatibili sufletesti, sa aveti atitudini, stari si scopuri in viata asemanatoare) atunci merita sa oferi premiul! unui baiat care te va iubii si aprecia pentru virtutea pe care o oferi si o sacrifici pentru el de care se poate simti cu adevarat ca are un ingeras alaturi.

| Clarybsm explică (pentru Konstantinos99):

Din păcate,nu găsesc un băiat care să mă placă. Aspectul fizic mereu va conta, se va pune mereu pe primul loc, iar pentru că sunt urâtă, băieții nu mă abordează. Încă de mică am fost cumva marginalizată, râdeau de mine in fața mea, acum că lucrez la fel. Am incercat sa mă acomodez cu ideea că nu voi avea niciodată o familie.

| Konstantinos99 a răspuns (pentru Clarybsm):

Nu poti fi urata laughing Adica depinde cum priveste un baiat lucrurile. Uite eu am fost atras de fete care altii ziceau unii ca sunt naspa si asta pentru ca aveau o trăsătură fizica care mie personal imi placea, si sa stii ca am intalnit fete urate si care aveau o experienta trupeasca mai mare ca a unei fete frumoase si erau si naspa( aveau pretentii) Ca dovada ca nu esti urata asta crezi tu ca nu tea abordat nici un baiat.Si in spatele abordari nu sta frumusetea fetei te asigur, e o componenta a modului de comportare si de atragerea genetica a fetei.Nu zic ca nu conteaza trupul dar undeva la 40%.Nu te a vrut nimeni pentru ca atitudinea ta nu atrage. Daca ai acnee si eu am avut si mai am uneori eu unul pot sa trec usor peste. Si fata ta, e a ta de ce ar rade cineva de fata cuiva?, ai fost inconjurata nu tocmai de oameni buni. Speranta omului e credinta si taria(râvnă) este arma lui.

23 răspunsuri:
| Baddboy a răspuns:

Categoric ca da, asta in cazul meu!
Rar in ziua de azi, asa ceva.
Pentru un viitor sot sa fi virgina, nu se poate mai mult!

| Violleta2022 a răspuns:

Pentru unii da, pentru altii nu.
Sunt barbati care-s pretentiosi sau orgoliosi din fire si vor ca femeia lor sa fie "neinceputa" de alti barbati inaintea lor.
Apoi, mai sunt si barbatii credinciosi, religiosi, care cer ca fata sa fie virgina in noaptea nuntii.
In orice caz, o virgina este apreciata din toate punctel de vedere, mai mult decat una nevirgina.

| dullcat a răspuns:

Buna.Nu conteaza virginitatea, dar increderea de sine conteaza enorm, iar tu nu pare ca ai nici macar un mic procent din aceasta.Not good.Trebuie mai intai sa te iubesti tu pe tine, apoi sa astepti pe altcineva sa faca la fel.Invers nu se poate, din pacate.

| Konstantinos99 a răspuns (pentru dullcat):

Trebuie sa isi inteleaga valoare, dar nu devina egoista, e fata rara si trebuie un baiat rar pentru ea.Ea vrea sa fie apreciata prin ceea ce este acum.

| dullcat a răspuns (pentru Konstantinos99):

Iar tu cu astfel de concepte medievale? Virginitatea nu e o valoare.

Asta pentru ca nu esti baiat.Tu i-ai dat opinia ca fata iar eu mi am exprimat opinia ca baiat.Baiatul prin instinctul masculin original si fara experiente nenumarate, vrea o fata curata si vrea acel first time pe care il simte. Totul are un sens si vorbim si de curatia modului in care vezi lucruriile, simplist si original.

| dullcat a răspuns (pentru Konstantinos99):

Sunt o femeie din secolul curent. Daca tu esti un baiat din alt secol, pastreaza-ti ideile pentru tine.Doi oameni virgini pot avea pretentii reciproce, insa oricine altcineva cu experienta care doreste o astfel de persoana, da dovada de o ipocrizie scarboasa si atat.

Secolul nu ne caracterizeaza pe noi, ci noi ii oferim valoarea diferita.Nu inseamna ca e cineva prost, e important cum ajunge un om sa zambeasca in orice chip si sa se bucure secunda cu secunda de viata furmoasa in care o traim, chiar si clipele tensionate se scurg si de ele trebuie sa ne bucuram, dar nu sa profitam si apoi sa lase amprente sufeltesti.Trupul se scurge si orice contruiesti dar ce modifici, construiseti sau ajustezi la tine(nu in fire ci in adancul inimi tale) iti schimba calea. Ipocrizie este sa crezi vreodata ca omul din fata ta care are amprente ale altora va mai fi vreaodata doar al tau (ma refer strict la iubirea sufleteasca si trupeasca fireasca ce ar trebuie sa fie ca un templu de nedistrus si care da nastere atat copiilor si a armoniei interioare).

| VoidEternal a răspuns:

Nu contează.

| Clarybsm explică (pentru VoidEternal):

De ce crezi asta, detaliază puțin te rog.

| VoidEternal a răspuns (pentru Clarybsm):

Nu contează, pentru că oamenii sunt diferiți. Unii au anumite priorități, alții decid să se focuseze pe alte aspecte. Nu sunt de acord cu extremismul de nicio parte a monedei, dar nu mi se pare nimic în neregula cu cineva care nu a simțit nevoia să își înceapă mai repede viața sexuală, sau care nu a găsit încă persoana potrivită.

Nu sunt formule matematice când vorbim despre dinamica relațiilor interumane.

| LordCristobal a răspuns:

Pentru mine ca barbat nu conteaza treaba asta.Ba mai mult te admir prin faptul ca nu te-ai culcat cu orice handralau si asta demonstreaza ca esti o fata selectiva.

| Clarybsm explică (pentru LordCristobal):

Sau că sunt urâtă și bărbații nu mă vor, nu mă victimizez, pur și simplu așa sunt.

| Nicoletaiwhbwbwbbwbw a răspuns (pentru Clarybsm):

Niciodată să nu te îndoiești de frumusețea ta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e nicio problema, ba dimpotriva, primul barbat cu care o s-o faci o sa se bucure pentru ca nu si-au mai bagat-o si altii in tine

| Ilovedinero a răspuns:

Uite, pentru majoritatea barbatilor nu conteaza, conteaza sa nu fii galeata.Totusi, din respect fata de propria persoana trebuie sa fii selectiva si sa nu te culci cu orice ratat.Si hai sa iti mai dau un sfat, asa ca de la fata la fata.Nu exista fiinta de sex feminin urata.Doar ca nu se ingrijeste.Fa sport, mergi la masaj, fa-ti masaj facial, ai grija la ce mananci si iti mai repet o data, pentru simplul fapt ca esti fata, esti frumoasa, trebuie sa scoti puti la suprafata frumusetea

| Celdrept a răspuns:

Pentru mine contează, e un mare atuu! Nu are nimic dacă ești urâtă, daca ești cuminte o sa îți găsești un partener.

| Clarybsm explică (pentru Celdrept):

N-am găsit până acum, nici nu voi mai găsi, dar mulțumesc oricum.

| Cavaler001 a răspuns:

Buna.
Mulți bărbați apreciază o femeie virgina daca vor sa se însoare cu ea. Problema este că nu e de ajuns ca ea sa fie virgina. Ar dori sa fie și.și.și... cum vor și femeile ca bărbatul lor să aibă cât mai multe calități.
Frumoasa și virgina nu prea exista tot din cauza bărbaților, poate, că se dau la ele și până la urmă ele cedează.
Nu te mai lua după habotnici, că așa ar fi trebuit să ne facă Dumnezeu pe toți fără defecte.
Daca vrei poți să devii mai frumoasă decât ești așa cum ți.a mai zis cineva: sala, tratament și mai multă încredere.n tine. Frumusețea vine și din interior ai tu pari sa ai un suflet bun. Sper sa.l păstrezi așa și poți fi fericitawinking

| Whitesnake99 a răspuns:

Si eu sunt virgin la 25 de ani si din perspectiva mea, poate pentru ca sunt in aceeasi situatie, pentru mine sincer nu ar conta. Important este sa faci acest pas doar cand te simti pregatita emotional si sa fie cu o persoana pe care o iubesti, in acest fel va fi special si va fi o experienta unica si de neuitat.

| Lohuis1984 a răspuns:

Pentru majoritatea barbatilor a fi virgina este o calitate, dar sunt si cativa care vor o femeie mai cu experienta, dar nu iti face probleme, aceasta este o calitate foarte rara in ziua de astazi.