Pe mine m-ar ingrijora mai putin cicatricea de pe burta si mai mult problema pentru care a existat acea operatie de chist ovarian.
S-a rezolvat afectiunea respectiva? Daca nu, atunci asta ar trebui sa fie problema principala.
Daca s-a rezolvat, atunci este totul ok.
Daca au trecut mai mult de 2 ani de la respectiva operatie, riscurile asociate acelei cicatrici ar trebui sa fie minime.
Da, s-a rezolvat. Am fost operata de chist ovarian drept. Din greșeală am scris stâng. Din păcate am și alte probleme legate de ovare dar sunt foarte optimistă. Nu vreau să aduc în discuție toată povestea mea dar știu că undeva voi reuși să rămân însărcinată.
Nu am încercat niciodată să rămân însărcinată și de aceea sunt optimistă. La fel și iubitul meu, el e singurul care crede în mine.
Știu că undeva Dumnezeu mă iubește și voi reuși. De aceea am întrebat de aceea operație.
Optimismul este excelent, dar trebuie sa iti rezolvi mai intai problemele legate de ovare.Nu este necesar sa intri in detalii, dar acest lucru este ceva obiectiv si chiar daca optimismul ajuta, nu poate rezolva la nivel real si practic problemele fizice.
Cat despre cicatricea respectiva, nu ar trebui sa iti faca probleme daca au trecut mai mult de 2 ani de la ultima operatie.
Iti doresc succes in ceea ce ti-ai propus si sa poti obtine sarcina astfel incat sa te bucuri de un nou membru al familiei curand!
Știu ce vrei să zici dar deocamdată am mai mult optimism. Am ceva probleme cu ovarele, am luat și medicamente. Din păcate în 2015 am fost operata de chist ovarian drept și mi-a scos jumătate.
Ultima operație e din 2019, una din 2015 zi una din 1994.
Stiu că voi încerca și atunci voi vedea cu adevărat dacă pot sau nu reuși. Câte cazuri au fost ca nu le dădea medicii nici o șansă să rămână. De aceea am optimism.
In momentul de față a ceva tratament pentru ovarul stâng. Am mai avut probleme cu el și mi-a trecut și din păcat iar am un chist. Se pare ca am sindromul ovarelor polichistice.
In orice caz, știu ca undeva voi reuși. Pentru că Dumnezeu îmi va dărui și mie.
Îmi doresc nespus un copil și am avut mare noroc cu iubitul meu care m-a acceptat cu bune și cu rele.
Nu comentez increderea si optimismul oamenilor pentru ca fiecare traieste si este fericit in felul sau.Doar mi-am expus opinia din punct de vedere stiintific si ti-am raspuns intrebarii referitoare la cicatrice.
In rest, tu stii mai bine cum si cand doresti sa actionezi.
Mult succes si multa sanatate!
Mergi la risc pana la urma. Oricum sarcina implica riscuri, mai mici sau mai mari, de la femeie la femeie. Dupa ce ramai insarcinata grija mare la alimentatie, efort si mai ales fara STRES. Analizele cerute la timp.
Sa iti ajute D-zeu sa ai un copil sanatos!