| georgy_7464 a întrebat:

Am 28 ani si de 4 luni m-am mutat impreuna cu prietenul meu cu care amo relatie de 2ani.Acum ceva timp mi-a marturisit ca m-a inselat in sensul ca a fost in Amsterdam in Cartierul "rosu" la bordel el fiind marinar.Credeti ca am facut bine ca l-am iertat, sau credeti ca daca m-a inselat odata o mai face si a doua oara? As vrea sa stiu si parerea voastra.Va multumesc

Răspuns Câştigător
| simoSTAR a răspuns:

Daca nu ii parea rau, nu iti mai spunea pentru ca oricum nu aveai de unde afla...eu zic ca e bine ca i-ai mai dat o sansa. dar sa nu faca o obisnuinta din asta desi de multe ori cel iertat va face mereu asa...

10 răspunsuri:
| Linda a răspuns:

E bine ca ti-a spus. Nu stiu ce va face in viitor, mai ales ca e marinar. Vrea sa va casatoriti?

| andreig a răspuns:

Paraseste-l, e prea fraier daca ti-a spus laughing

| adrian777 a răspuns:

Ai facut bine ca l-ai iertat. I-ai mai dat o ocazie sa te mai insele si a 2-a si a 3-a si a N-a oara. Bravo!

| fabiola a răspuns:

Unii o fac si a doua oara, altii nu o mai fac, dar suspiciune ramane! Depinde acum mai mult de tine cum poti trece peste!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La bordel? pai aia nu e inselat. e sex si atat. te iubeste si nu poate fara tine.

| daniela_1443 a răspuns:

Daca este marinar iti poti da seama ca nu are cum sa stea cu ea in paltaloni mai ales daca e plecat pentru. timp indelungat, ce a facut a fost doar sex, dragoste face numai cu tine, daca il iubesti si te iubeste merita iertat si sa mergeti mai departe daca nu mai bine o lasati balta.

| laraandy a răspuns:

Tinand cont ca el sta mai mult pe mare si ca mai face din cand in cand opriri .cred ca nu mai putea rezista si a profitat de ocazie...
este de apreciat ca ti-a zis ce a facut ...multi inseala dar nu spun si ne lasa sa visam in continuare ce perfect si fidel este. .cred ca merita a doua sansa. dar spune-i ca este ultima data cand il mai ierti...nu poti sa traiesti asa. o sa te gandesti tot timpul la el, ce face, unde e, etc...asa ca spune-i cum sta treaba...si pana la urma pune-l la incercare sa vezi ce da din elwinking

| Cristian_1672 a răspuns:

Nu cred ca ai facut bine... macar o puteai lasa balta ceva timp sa vada cum e cand greseste! ( poate ca ai facut bine... daca omu simtea sa se elibereze! credel si pe el ) nu stiu... a fost decizia ta! numai tu vei sti daca a fost bine sau nu!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E foarte bine ca l-ai iertat, i-ai mai dat o sansa dar trebuie sa vorbiti caci e ceva "putred"la mijloc, ar trebui sa iti schimbi si tu comportamentul fata de prietenul tau sa vada si acesta cum e(eu nu ma refer sa il inseli).

| lore_lollipop a răspuns:

Eu cred ca ai procedat bine ca l-ai iertat, e evident ca ti-a spus asta pentru ca s-a simtit vinovat, dar sa nu si-o ia in cap.Asigura-l ca daca se mai repeta, nu o sa te mai vada niciodata, ca esti gata sa renunti la tot. Faptul ca s-a dus la bordel nu e foarte grav, a fost doar o placere de moment, pentru el nu a insemnat nimic.Atata timp cat constientizeaza ca o fost o greseala, a meritat sa il ierti