Daca nu ii parea rau, nu iti mai spunea pentru ca oricum nu aveai de unde afla...eu zic ca e bine ca i-ai mai dat o sansa. dar sa nu faca o obisnuinta din asta desi de multe ori cel iertat va face mereu asa...
E bine ca ti-a spus. Nu stiu ce va face in viitor, mai ales ca e marinar. Vrea sa va casatoriti?
Ai facut bine ca l-ai iertat. I-ai mai dat o ocazie sa te mai insele si a 2-a si a 3-a si a N-a oara. Bravo!
Unii o fac si a doua oara, altii nu o mai fac, dar suspiciune ramane! Depinde acum mai mult de tine cum poti trece peste!
Daca este marinar iti poti da seama ca nu are cum sa stea cu ea in paltaloni mai ales daca e plecat pentru. timp indelungat, ce a facut a fost doar sex, dragoste face numai cu tine, daca il iubesti si te iubeste merita iertat si sa mergeti mai departe daca nu mai bine o lasati balta.
Tinand cont ca el sta mai mult pe mare si ca mai face din cand in cand opriri .cred ca nu mai putea rezista si a profitat de ocazie...
este de apreciat ca ti-a zis ce a facut ...multi inseala dar nu spun si ne lasa sa visam in continuare ce perfect si fidel este. .cred ca merita a doua sansa. dar spune-i ca este ultima data cand il mai ierti...nu poti sa traiesti asa. o sa te gandesti tot timpul la el, ce face, unde e, etc...asa ca spune-i cum sta treaba...si pana la urma pune-l la incercare sa vezi ce da din el
Nu cred ca ai facut bine... macar o puteai lasa balta ceva timp sa vada cum e cand greseste! ( poate ca ai facut bine... daca omu simtea sa se elibereze! credel si pe el ) nu stiu... a fost decizia ta! numai tu vei sti daca a fost bine sau nu!
Eu cred ca ai procedat bine ca l-ai iertat, e evident ca ti-a spus asta pentru ca s-a simtit vinovat, dar sa nu si-o ia in cap.Asigura-l ca daca se mai repeta, nu o sa te mai vada niciodata, ca esti gata sa renunti la tot. Faptul ca s-a dus la bordel nu e foarte grav, a fost doar o placere de moment, pentru el nu a insemnat nimic.Atata timp cat constientizeaza ca o fost o greseala, a meritat sa il ierti