Lungimile astea de unde fac rau familiilor voastre, mai ales copiilor, nu sunt vonovati ca au niste parinti imaturi. Iubirile astea sunt virulente mai ales in persoane imature, ma gandesc ca el are o nevasta cu care se poate sfatui si nu cred ca esti in masura sa ii rezolvi problemele cu sfaturi, lasa. l in pace sa.si vada de familia lui si cauta pe cineva care are timp liber de pierdut cu tine, daca cumva se plictiseste si tii cu adevarat la el ii poti aduce aminte ca are un copil si o nevasta de care trebuie sa aiba grija.sa-i ocroteasca si pe care sa. i iubeasca.
Esti casatorita, zici? Din puctul meu de vedere ai fost suficient de matura sa iei decizia de a te casatori, acum trebuie sa fii suficient de matura sa-ti salvezi casnicia!
Mergeti la terapie de cuplu, salvati ceea ce aveti in primul rand pentru voi apoi pentru copii.
Lasa copilariile!
Cum ai si spus intr-adevar esti o persoana dificila, crezi ca vei ajunge la divort? Copiilor ce le vei face? In loc sa iti vezi linistita de viata ta, te gandesti la altcineva, cred ca mai bine ar fi sa ramaneti amici(tu si colegul de facultate) si salveaza-ti casnicia, gandeste rational, faptul ca ai doi copii nu este usor.Sti vorba, culegi si alegi. Oricum hotararea pe care o vei lua iti apartine, nu cred ca veti tine seama de sfatul meu.Iti doresc bafta in viitor!
Draga mea gandeste-te un pic la consecintele faptelor tale; doi copii si un sot, care ma indoiesc ca nu te iubeste nu sunt obiecte de care sa te poti debarasa usor; daca tu te vei indragosti de el, crezi ca exista posibilitatea unei ralatii? daca nu vei suferi, iar daca da, cat si in ce conditii va rezista? gandeste-te bine inainte sa iei o decizie si mai gandeste-te si la cei din jurul tau. numai bine>
Zici c a ai 2 copii. cam greu. ai motive serioase in casnicie de vrei sa te desparti? cred ca esti destul de matuira si constienta ca. cu 2 copii e greu sa ti refaci viata si apoi tata la coii tai nu va mai fi asa cum vrei tu. cel pe care l vei lua presupun ca va avea si el copii. tu cum te vei purta cu ei. sau vei fi de acord sa se ocupe si de ai lui? sau vei dori sa i iubeasca numai pe ai tai. E bine sa te gindesti de 10 ori daca e bine sa te desparti daca el este totusi un omresponsabil sau tu esti putin mai greu de stapinit?
Mai redu din standarde, le ai prea inalte, te asigur ca barbatul perfect nu exista. Reaminteste-ti ce te-a legat initial de sotul tau si incearca sa faci concesii in relatia voastra, copiii vostri au nevoie de tata si un alt barbat nu ii va iubi nici pe departe asa cum ii iubeste tatal lor.
Eu cred ca degeaba ai atatia ani si 2 copii ca tu esti copilul in familia aia!
Mai lasa pretentiile si vezi cum iti salvezi casnicia caci copii tai trebuie sa fie pe primul loc ci nu aventurile pe care ti le doresti!
Imi pare rau sa vad persoane ca tine care se gandesc doar la propia bunastare!
Mutubal întreabă: