anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna, am 29 de ani.Pe 13 august am avut ultima menstruatie. Am avut contacte neprotejate pentru ca ne dorim un bebe. Mentruatia nu a mai aparut in schimb am dureri de sani, uneori crampe si o scurgere albicioasa mai abundenta fara miros, mancarimi. Am facut si astazi test de sarcina care a iesit negativ. Menstruatia mea este neregulata fiind undeva intre 28-35. Testul negativ. Ce sa fie? Sunt insarcinata dar nu apare inca in test? Am facut mai multe tipuri de teste.

13 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Și la mine la prima sarcina primele doua teste, făcute în zile diferite, au fost negative, doar când sarcina avea deja 5, 6 săptămâni testul a ieșit pozitiv.si eu aveam ciclul neregulat, maxim 36 de zile.

Răspuns utilizator avertizat
| dullcat a răspuns:

Mergi la medic si ia in considerare sa faceti ambii teste de fertilitate.

| Hyperion7 a răspuns:

Cred că e mai degraba o infecție sau vreun fel de bts, într-adevăr poate te dor sânii, însă eu știu că atunci când ești însărcinată nu te confrunți cu mâncărimi și scurgeri albicioase.
Nu zic, posibil să știu greșit, dar mâncărimile nu au ce căuta acolo.

| Niko93 a răspuns (pentru Hyperion7):

Nu am nici un fel de mancarime, usturaturi sau miros. Sunt scurgeri albicioase atat

| Hyperion7 a răspuns (pentru Niko93):

Atunci nu știusad

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Niko93):

Usturimi se spune nu usturături unde ai invatat sa vorbesti? Agramato

| PedoBarbie a răspuns:

De ce ți-ai dori copii când lumea este rea, viață grea și aiurea nu cred că ai cu ce îl crește măcar ești frumoasă sau el e? Bun eu cred că stă și la el problema.

| Corina3434 a răspuns:

Ai luat o boala venerica de la Iuby!

Răspuns utilizator avertizat
| Alexandra001980 a răspuns:

O infectie, ceva? El cu cine umbla?