| blari a întrebat:

am 3 intrebari la care nu le gasesc raspunsul, poate ma ajutati voibig grin :in cat timp te poti indragosti? cand e momentul potrivit sa iti exprimi sentimentele intr-o relatie? dupa o luna poti spune ca iubesti si chiar sa simti?

4 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

De indragostit,te indragostesti pe loc,ajunge o anumita privire,un zambet,o vorba,o melodie,ceva!
Sentimentele exprima-le prin gesturi,lasa cuvintele.
Ca iubesti, poti simti, dar evita s-o declari prima/primul.Lasa loc de neliniste,de indoiala,nu confirma ceea ce gesturile tale spun atat de clar! Daca celalalt nu intelege,ceva nu e in regula.
Un "te iubesc" oricum,vine greu,din adancul inimii tale si are nevoie de mult timp si de multe incercari.
Il vei auzi devreme si foarte des, in surogatele de iubire si exprima numai entuziasmul celuilalt pentru tine, nu e iubire.

| mgtow a răspuns:

Depinde cand intalnesti persoana potrivita, sufletul se indragosteste automat dar cel mai bine e sa nu-ti faci iluzii cand esti minora ca asa nu ajungi nicaieri.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu cred ca in dragoste exista restrictii. Daca o simti, o exprimi. Dupa ce nu mai simti o cauti din nou, in acelasi loc sau in alta parte.Cel mai important e sa nu te amagesti singura. Iubirea se simte nu se constientizeaza.

| tikitumba a răspuns:

Te indragostesti intr.o secunda
sentimentele le exprimi din prima zi dar kate putin
iar dupa o luna e foarte mult... imiediat dupa ce il vei o vei kunoaste mai bine o sai ii sp sincei k il iubesti.