De principiu, eu sunt pentru loialitate, ma dezgusta ideea de a-ti insela partenera/partenerul, dar in acest caz mi se pare ca ea nu-ti da de ales. Nu vrea sa rezolve situatia in nici un fel si pare sa transforme viata de cuplu intr-un cosmar, deci ce rost mai are? Dupa felul cum se comporta, daca nu mentionai faptul ca nu se mai ingrijeste, as fi zis ca si ea are pe altcineva...dar asa, nu stiu ce-i in mintea ei. M-as fi gandit ca si daca nu te mai iubeste, sa se poarte cat de cat frumos cu tine, ca sa te tina aproape pentru copil. Ea insa pare sa faca totul ca sa te indeparteze. Eu zic sa o iei la o discutie serioasa, in care sa-i spui ca asa nu se mai poate si ca daca nu accepta sa repare situatia, te gandesti sa pleci...si vezi ce zice.
Asa spune, ca ti-ai gasit alta ibovnica, nu ca aia de o ai acasa are cusururi.
Discuta cu ea ca nu ai alta solutie, dar fii cinstit cu ea si spune-i ca ai deja alta amanta.
Pai cum credeai ca o sa fie viata de parinte? Ca la 20 de ani? De cand apare copilul, trebuie sa te astepti ca sexul si dragostea copilareasca se diminueaza, si ramane dragostea de familie. Daca tu te stii un om care ii place sa se distreze si sa se aventureze strict cu femei dornice de asa ceva, nu trebuia sa te apuci sa faci copii. Automat o femeie care are un grija de un copil, va redirectiona acea mare parte din grija spre el. Si e si normal ca unele aspecte sa ramana neingrijite la femeia respectiva.
Inteleg ca ea nu are serviciu si nu are venituri. Si nici nu are cum sa aiba, ca e ocupata cu copilul vostru.
Daca vrei sa se ingrijeasca, plateste-i epilatul, manichiura, tunsul si vopsitul, o tinuta pe sezon.
Nu poti veni aici sa te plangi ca nu se ingrijeste, daca nu o ajuti in sensul asta. Trimite-o la salon, stai tu cu copilul.
De amanta vad ca ai timp, dar sa stai cu copilul tau nu.
Iar ea simte. Poate nu realizeaza inca, dar simte ca tu nu mai esti partenerul ei. De aici frustrarile.
Nu iti trebuie absolut nici un venit exorbitant pentru a-ti epila mustata si picioarele. Si te asigur eu ca daca te duce capul, chiar si daca ai copil de ingrijit, poti sa te epilezi si sa te ingrijesti cat de cat.
Daca mergi la circ, ai sa vezi si femeia cu barba )
,, ma voi juca cu el sau o sa il supraveghez'' Esti bona sau tatal?
Cred si eu ca este nervoasa si tipa mereu. O inteleg pe ea si pe tine. Este aiurea ca nu se ingrijeste, daca ai fi acolo pentru ea, si ai avea si tu grija cu adevarat de copil, sa il cresti, poate ar putea sas faca acele lucruri mult mai usor.
Asta tine de prioritati, nu are nicio scuza sa se ingrijeasca, poate sa aiba si 10 copii.
Insa, cum s-a spus si in comentarii, ar fi o idee buna sa o trimiti frumos la epilat si la orice, sa ii dai un impuls.
Insa, daca deja ai relatie cu alta colega, nu se mai merita, daca si sexul a disparut, e deja dusa relatia.
Faptul ca iti iubesti copilul nu are nicio legatura. Niciun copil nu merita sa stea langa 2 parinti care se cearta si se insala. Mai rau ii faceti.
Vezi ca ea nu vrea sa repare relatia, nu ai niciun motiv sa ramai
Daca tu consideri ca asta este cea mai buna solutie, atunci fa-o, deja ai inceput demersurile cand ti-ai facut o alta iubita.
Nu cred ca e nimic gresit in asta, ea doreste mai multi bani, tu o vrei sa fie mai doamna, cum nici una dintre parti nu schimba ceva, atunci continua-ti ideea de a iti parasi actuala, cum ai spus, nu poti trai doar in certuri, pana la urma, ai incercat ce ti-a stat in puteri.
Normal că când apare un copil sexul se rărește, treci și fă laba când ești excitat
愛LeEu愛 întreabă: