| Casssy a întrebat:

am 33 de ani si in urma cu ceva timp am avut o relatie sexuala cu un tip de 18 ani care m-a satisfacut profund, dar care s-a incheiat din anumite motive... De atunci ma gandesc unde as putea gasi pe cineva la fel de tanar si priceput ca el. Vreun sfat?

13 răspunsuri:
| LeontinAndrei a răspuns:

De ce ai vrea pe cineva atat de tanar si fara prea multa experienta cand poti avea langa tine un barbat adevarat si care sa iti poata oferi tot ceea ce iti trebuie? Evident ca nu ma refer la mine, am doar 21 de ani si oricum nu asta era ideea.

Sfatul meu este sa lasi prostiile si sa iti gasesti un barbat de varsta ta care sa te faca fericita. Daca umbli dupa baieti la 18 ani care viseaza doar la sex si la cai verzi pe pereti nu vei realiza nimic cu viata ta, nici nu vei fi fericita decat temporar. Daca vrei doar sex... atunci pe site-uri matrimoniale sau pe strada, orice baiat de 18 ani este disperat dupa o fata/femeie cu experienta si care sa-i satisfaca poftele nebunesti.

Be smart and take care.winking

| Adry05 a răspuns:

Tu n-ai lucruri mai bune de făcut la vârsta aia?

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Sărut mîna nu vreau să fiu deloc indiscret, dar de ce te ai despărtit de el?

| Seby90 a răspuns:

Fara falsa modestie, eu sunt alegerea ideala pentru tine. (ma rog zilnic sa nu ai cocosel)

| h3r a răspuns:

Un morcov la fel de tânăr, dulce, proaspăt cules din grădină.

| Belluuu a răspuns (pentru h3r):

Morcovu tanar si Gaina batrana fac supa buna laughing nu? rolling on the floor

| h3r a răspuns (pentru Belluuu):

Corect, corect. Nu știu de ce, dar am impresia că totuși ea e oleacă vestejită.

| Vi003 a răspuns:

Priceperea o constati doar daca-i testezi pe viitorii tai parteneri. Ia-ti lada cu prezervative, pune-o la capul patului si... spor la treaba!

| LordCroft a răspuns:

Huiduu huuoo! cauta-ti pe cineva de varsta ta, nu de astia care ti-ar putea spune "mama"winking

| 2OchiAlbastri a răspuns:

Ai putea incerca cu mine, am 20 de ani si astept raspunsu' tau happy