| Julia3991 a întrebat:

Buna, am 4 saptamani de când am născut, nu a trebuit cusutura, perioada de dupa mi-a trecut(mai am uneori câte o secretie transparentă, da foarte putin) întrebarea mea este dacă pot sa îmi încep viața intimă din nou. Ar fi o problema? Eu sunt in Anglia și aici mi-a zis ca sa o încep când ma simt pregătită! Se poate intampla ceva? Poate sa îmi raspunda cineva din propria experiența? Multumesc frumos!

Răspuns Câştigător
| helpforyou a răspuns:

De obicei, medicii recomandă să așteptați 6-8 săptămâni după naștere înainte de a relua activitățile sexuale.
Medicul nu ti-a recomandat la cat timp poti sa incepi?
Suntem diferiti. Degeaba iti spun cum a fost la mine, e posibil sa nu te ajute pe tine. Noi am respecta sfatul medicului, si a fost super ok.

| Julia3991 explică (pentru helpforyou):

Eu sunt in Anglia și moașa cu care am născut mi-a zis sa îmi încep viața intimă când ma simt eu pregătită, nu mi-a zis nici de 6 nici de 8 saptamani! Mulțumesc frumos!

| helpforyou a răspuns (pentru Julia3991):

Cu mare drag. Deci nu ai restrictii.
Este super.
O viata frumoasa sa ai.

9 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Nu se întâmplă nimic dacă te simți bine, dar poate fi mai greu decât prima data.

Răspuns utilizator avertizat
| iulia0514 a răspuns:

Poți să-ți reîncepi viața intimă oricând dorești dar va trebui să vă protejații asta dacă nu dorești sa rămâi din nou însărcinată!

| Julia3991 explică (pentru iulia0514):

Asta e chestie, ca am pierdut sarcina la 37 de saptamani și as vrea sa rămân însărcinată inapoi, desigur după ce îmi fac toate testele și analizele! Mulțumesc frumos!

| iulia0514 a răspuns (pentru Julia3991):

Off sad îmi pare nespus de rău! Sfatul meu este să mergi mai întâi la un medic sa vezi ce-ți recomandă poate încă e prea devreme și corpul tău are nevoie de un respiro de câteva luni pentru a evita alte situații neplăcutehappy

| Julia3991 explică (pentru iulia0514):

Stiu, asta o sa fac, bebelusul meu avea probleme cu inimioara și asta cred ca ii cauza! Acum astept rezultatele la autopsie și o sa merg și in România la un ginecolog sa văd și părerea lui și sa ascult și părerea celor de aici din Anglia și poate o sa fie bine pe viitor! Mulțumesc frumos!

| iulia0514 a răspuns (pentru Julia3991):

Cu mare drag! Ai sa vezi ca totul o sa fie bine trebuie doar sa nu-ți pierzi speranța!