| ioanaccc a întrebat:

Am 6 luni cu iubitul meu, si... e ceva in neregula daca il las sa ma atinga? (Fund, sani) Chiar el mi-a cerut voie... Ce ziceti?

Răspuns Câştigător
| vlad89c a răspuns:

Da, cand va sarutati e okhappy.

de obicei as spune: pentru nimic, sau pentru putin, dar acum zic laughing : pentru o funda.

10 răspunsuri:
| LiaElla a răspuns:

Pai dalove struck. daca ti.a mai si cerut voie? Ce ar mai lipsi? Aveti 6 luni deci cred ca va cunoasteti destul de bine si in plus ai un sentiment frumos cand te atinge:p
Parerea meahappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic sa il lasi! Dar sa nu il lasi in exces ca o sa faca din asta un obicei si... Nu e bine happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La 6 luni nu e bine...cel mai bine e la 4 luni si 3/4 sau la a 2-a luna plina cand e luna noua...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunteti copii...prea grabiti pentru varsta voastra! Nu e bine...ai numai 14 ani!

| Demonull a răspuns:

14 ani.....Nu nu e bine.

| vlad89c a răspuns:

In primul rand, cati ani aveti?

| ioanaccc explică (pentru vlad89c):

14 si.

| vlad89c a răspuns (pentru ioanaccc):

Nu e prea bine...
Exista cateva motive: sa fie obsedat, sa fi pus un pariu cu cineva, sa vada si el cum e, sau sa vrea sa duca relatia voastra la pasul urmator, care ar fi relatii sexuale, dar la 14 ani, nici sa nu se gandeascalaughing.
Acum, daca e obsedat e cam rau... inseamna ca la asta se gandeste non-stop, asta viseaza, si daca il lasi sa te atinga ar putea degerena intr-un fel de nebunie... s-ar putea sa te pipaie tot timpul, sa te agreseze etc.
Daca vrea sa vada cum e, adica daca e moale, e fin etc. atunci am putea intelege ca e doar curios, si il roade pe dinauntru; dar totusi, ar putea sa ajunga obsedat.
Daca e vorba de un pariu (nu prea cred) atunci nu e mare lucru.
Dar daca vrea sex, atunci e rau de tot... poti sa incepi te gandesti la asta de pe la 16-17 sa zicem, dar mai putin nu.
Daca ai foarte mare incredere in el, atunci lasa-l sa te pipaie, dar ai grija... ar putea deveni un obsedat, si apoi sa se scape si sa te violeze, sa pipaie si alte fete si altele.
Eu zic sa nu il lasi, din motivele de mai sus...
Sau, daca chiar vrei sa il lasi, atunci doar cu masura; bine acum, daca te imbratiseaza, si isi ma scapa mana pe fundul tau, atunci nu are nimic, sau daca va sarutati si la fel, isi mai scapa mana pe sanii tai, nu e mare lucru; asta poti sa il lasi, dar sa nu fie un obicei, adica cand stati pe o banca sa se apuce sa te pipaie... la dimineata, la pranz si seara, ca nu e OK.
Daca vezi ca il pasioneaza foarte mult, atunci ai grija cu el, fi cu ochii pe el.

In concluzie, in unele cazuri poti sa il lasi, in altele nu.
Tu decizi.

| ioanaccc explică (pentru vlad89c):

Chiar el a spus ca nu e genul care sa puna mana. A zis doar cand ne sarutam. ar fi ok. Il cunosc de mult timp, am incredere in el, ne iubim. Oircum, mersi pentru sfaturi! happy

| vlad89c a răspuns (pentru ioanaccc):

Da, cand va sarutati e okhappy.

de obicei as spune: pentru nimic, sau pentru putin, dar acum zic laughing : pentru o funda.

| anonima3389 a răspuns:

Eu zic ca e cam devreme pentru astfel de lucruri.