| anonimathebest a întrebat:

am 9 ani si imi place de un baiat de la mine din clasa (clasa a 3a). Ce sa fac sa ma placa

Răspuns Câştigător
| Un NiMeNi CeLeBrU a răspuns:

Nu stiu de ce toti spun ca cinev e prea mic. ea nu v-a cerut parerea despre varsta ei.cred ca ar trebui sa raspundeti la intrebari nu sa va dati cu parerea despre varsta ei. daca vroia sa auda asta ii intreba si pe parinti.winking. miley ai putea sa vorbesti mai mult cu el si sa incerci sa fi prin preajma lui mai mult. daca e mai destept spune-i ca nu ai inteles ceva si sa te ajute, daca e mai prostut intreaba-l ce prostii a mai facut sau ceva ce il pasioneaza pe el.si atunci iti vei da seama daca te place si el.succeswinking

9 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Dă-ţi chiloţii jos şi va observabatting eyelashes

| RaSpUnS.pT.vOi a răspuns:

Sa nu faci nimica si sa uiti de "placutul" asta pentru ca esti o copilita mica mica, care trebuie sa se joace cu papusi miley, hanna si pe acolo prin nisip, bine?
Pa pa draguto!

| liveincolors a răspuns:

Ai toata viata inainte, traieste-ti copilaria. Cand o sa cresti, o sa tanjesti dupa perioada copilariei.

| Barbie a răspuns:

Wow tati, sincer miley sau cum te cheama ai doar 9 ani, traieste-ti copilaria nu fi proasta, ai timp de baieti toata viata, copilaria si jocurile copilariei sunt mult mai importante si frumoase.Nu stiu daca ai auzit cantecul ala cu copilaria :" Copilaria no poti uita, nu te mai intalnsesti cu ea ", dar in fie faci ce vrei

| CudiDaKid a răspuns:

Iti zic eu... ia-ti papusa in mana. da tv pe disney channel si uitate la hannah montanalaughing...lasa tu baieti la 9 ani. tu de abia sti sa iti legi sireturile si iti sta gandul la baieti

| anonimathebest explică:

Am sa fac exact ce mi-a spus Dulce eu. El este foarte bun la mate, si cum eu nu sunt prea buna, am sa-i zic cum era problema aia, dar asa as parea ca sunt prea tocilara si ma intereseaza doar scoala.Am sa il intreb ce ii place, chestii noi, ce zodie e, chestii banale.

| SweetyHeart4u a răspuns:

Anonima,esti foarte inocenta, ca si minebig grin deci...si mie imi place de cineva, si el ma place si cateodata nu ne mai luam ochii de la unul la altul, ei bine am 9 ani dar vorbeste cu el.gaseste lucruri in comun, incearca sa te dai bine pe langa el...la mine a mers si iti spun cand o sa te placa o sa aiba emotii sau o sa lase fata in jos

| dianarockstar42_8784 a răspuns:

Dragostea la 9 ani?laughing neah...thinking in clasa a 4 am avut si eu un prieten nici nu a durat mult pentru ca e o dragoste copilareascalaughing cu pupici pe obrazlaughing ai rabdare pana in clasa 7-8 atnc vei afla tu ce e cu dragostea si cu baieti, baieti la 9 ani sunt niste pici happy du-te si uitate la lupi duwinking lasa baieti pune mana p carte si lasa alte prosti

| anileda_8911 a răspuns:

Am 17 ani. la varsta ta imi placea un baiat,l-am intrebat direct daca ma place. am avut emotii la inceput, credeam ca va spune ''nu'' dar a fost ''da''. era'' da te urasc,stii am prietena!'' prietena lui era cea mai buna prietena a mea si prietena mea din gradinita. la inceput am fost socata, dar apoi au aparut si alti baieti in viata mea. asa ca fa bine si intreaba-l da ca te place. daca nu, vor aparea si alti baieti, poate chiar cand afli ca nu te place, poate ca mai tarziu. am o sora mai mica careia i s-a intamplat la fel luna trecuta, sfatul ia prins bine, mai ales ca am trecut prin asata.