anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

BunacryingAm aflat ca fostul prieten, a zis la cineva, ca motivul despartirii noastre a fost faptul ca nu am vrut sa ma culc cu elsad El m-a intrebat cand aveam 9 luni cu el, daca nu vreau sa ma culc cu el...si i-am zis ca o vom face cand implinim un >an:" Iar cand am implinit 10 luni si ceva s-a dus la fostacrying si ne-am despartit. El a mai fost cu acea fata si s-a culcat cu ea.
Eu nu prea cred ca asta e motivul pentru ca mai era o luna si un pic si faceam un anlove struck Si daca intr-adevar ma iubea ma astepta nu trebuia sa se duca la altasadDar sunt sigura ca m-a iubit enormcrying si a mai spus ca nu mai vrea sa se impace cu mine vreodatasadpentru ca i-am facut prea multe si ca eu nu stiu ce vreau...Insa nici pe aia nu o iubeste, caci vrb cu ea asa urat de ex: "de ce vrei sa ne intalnim iti este a f***) si aseara a crezut ca m-am pupat cu unu si era foarte nervos, spunea ca uite: "se pupa cu ala", "ce la-s bate pe ala".
Ce sa cred? mai simte ceva pentru mine? el s-a impacat cu fosta...si nu mai vrb deloc, nici nu ne salutam ca prieteni.
Cu mine nu vrea sa se mai impace... iar eu inca il iubesccrying
Ce e de facut?

Răspuns Câştigător
| aryana_4212 a răspuns:

Daca te iubea astepta inca o luna si ca nu murea cum a asteplat atat.
Dar nu e de tine sa sti.Si pe cealalta o iubeste pentru ca astfel nu se intorcea la ea numai asa
asa fac toti lasa-l in pace fi mai indiferenta cu el si o sa-i para rau
atunci o sa vada ce o avut si ce o pierdut

7 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Nu mai plange dupa ''agarici'' din astia ca nu merita si oricine iti poate spune ca nu e de tine.

La felul cum vorbeste despre actuala lui iubita nu te pune pe ganguri. Poate asa te injura si jignea si pe tine dupa ce o faceai cu el...Indiferent daca o iubeste sau nu TREBUIE sa o RESPECTE.

Nu stiu ce ai vazut la el, dar tipul mi se pare o canalie.

IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Servus @Alexa! 10+ pentru tine! Nu te culci cu el "la cerere". Să te uite, draga mea. Tu bucură-te de vacanță, ieși cu prietenii, pupă-te cu cine vrei, scoateți-l din minte, nu este pentru tine. Iubirea înseamnă zâmbet, liniște și bucurie, nu suferință.
O zi cu zâmbet să ai și gânduri limpezi!

| florynna903 a răspuns:

Doamne!
Tu nu iti dai seama ca el te-a vrut doar pentru sex si cam atat!?
Si nu stiu de ce esti pampaloaica?
Fa-i in ciuda, arata-i ce a pierdut nu degeaba s-a despartit de tine1!
Ti-am zis el vroia doar sex si atat!

| cuvant a răspuns:

Alexa, mai mult ca sigur simte ceva pentru tine dar e clar ca pentru el cel mai important e sa faca sex si sa se poata lauda prietenilor. E sub presiune, sigur cineva l-a facut loser sau in alte moduri. S-a dus la fosta pentru ca stia ca ea ii accepta acest lucru.
Eu ti-as sugera sa stai deoparte ca sigur nu-i place ca nu s-a culcat cu tine pana acum. Eu zic ca se va intoarce doar ca incearca sa puna pe tine presiune sa cedezi si sa te aiba in patul lui

| Olix a răspuns:

E supper usor.Nu-l baga inseama,ignora-l oricum daca s-a dus la c*r*a lui de prietena s-a dus doar pentru ca aia ii da ceea ce tu nu vrei momentan sa ii dai,oricum daca tinea la tine enorm te asculta si iti respecta decizia, oricum e influentat de anturaj asa ca lasa-l in pace si daca mai tine la tine o sa te caute daca nu lasa-l sa stea cu o crva penala, dar tu chiar vrei sa ai langa tine un crvar mai ales ca tu daca te intorci la el si tu ii dai ceea ce doreste o sa se plictiseasca de tine si o sa se duca la alta mai bine stai asa ca e foarte bine si gasesti unu care chiar tine la tine.
Si nu mai suferi ca nu ai de ce... oricum cauta si tu o activitate ceva care sa iti ocupe timpul, iesi prin parc cu prietenele tale la shoping la ce vrei tu si daca te intalnesti cu prieteni lui nu le arata ca esti afectata.
Sper ca ti-am fost de ajutor.
Pup ai grija de tine.

| crysstyna_8465 a răspuns:

Pai tr sa aiba el un motiv sa se desp de tine, iar daca te iubea cu adevarat nu s-ar fi desp de tine pentru ca nu te-ai culcat cu el. poate a avut alt motiv? nu ti-a zis care e motivul? daca motivul e ca nu a-ti avut rel intime nu se merita sa te mai gand la el si oricare ar fi motivul s-a purtat aiurea cu tine si mai bine l-ai uita.

| love95_9138 a răspuns:

Pai el sa impacat cu fosta pentru ca tu nu i-ai dat ce a vrutbig grin si asta cu"bataia' poate ca nu vrea sa te vada cu un alt baiatwinking dar in general cand in relatie si trece la sex partenerii se apreciaza mai mult unu pe altu si devine o iubire mai intensa si el apreciaza ca ai facut-o cu el din dragostewinking