| laviniabeluska11 a întrebat:

Bună!

Am ajuns la concluzia ca am o problema psihologică și nu știu cum să o rezolv. Pe scurt, mă afund în muncă și nu îmi mai trăiesc viața. Am ajuns să fiu perfecționistă și mereu mă stresez când nu îmi ies lucrurile așa cum vreau eu. Mi se spune des că par o persoana foarte distanta, rece și dură cu cei din jurul meu, prea sobră. Am performante mari la locul de munca, însă acest lucru nu ma mai satisface. Din ce în ce mai des, simt ca sunt singura, ca nu mai am prieteni, pentru ca nu mai ies in oraș deloc, nu mai călătoresc etc. Ma uit la mine și văd ca mi-a îmbătrânit tenul, nu am chef mereu sa ma aranjez. Simt cumva ca resping bărbații din jurul meu pentru ca sunt prea tăioasă si nu tac atunci când ma deranjează ceva. Mi-as dori sa fiu si eu feminină si dulce, cum sunt alte femei, însă nu pot. Spre exemplu, imi scria un băiat, care la un moment dat a făcut intr-un fel să ajungă pe la mine pe la munca, chipurile să vorbească cu un cunoscut. Am bănuit ca e doar intrarea către mine. Am vorbit cu el, am schimbat mesaje si apoi, îmi lasă aprecieri, reacționează la lucruri pe care le postez, însă nu ma mai caută. De ce? Pentru ca se vede probabil ca am o problema psihică cu acest perfecționism si cu încărcarea cu munca. Efectiv trăiesc pentru munca! Cum as putea sa imi revin din asa ceva?

5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| qweasz a răspuns:

Încă nu ai găsit bărbatul care vrea femei cum ești tu.

| anonim_4396 a răspuns (pentru qweasz):

Cine ar vrea femei cum e ea?

| Apocalip a răspuns:

Nu te acuza prea mult. Te simți deschisa cu cine rezonează cu felul tău de conexiune. Poți sa mi scrii pe email gabrielnov6@gmail.com dacă vrei sa fii puțin deschisa la conversație