Eu cred ca baiatul te place cu adevarat, da-i o sansa si nu te gandi la religie si alte chestii pentru ca e cale lunga pana sa ajungeti acolo
Ce ma bucur ca in sfarsit am gasit pe cineva cu capul pe umeri, sau cum numesc eu, persoana cu creier!
E foarte corect cum ai procedat, si eu as fi procedat exact la fel, numai ca i-as fi spus mai multe ce ma deranjeaza. sunt tot foarte timida, numai ca nu imi dedic la fel de multa atentie scolii. Sa vorbesti cu el cat mai mult ar fi foarte bine. El te-ar putea proteja, i-ai putea spune ca daca nu ar m-ai fi nu-mai-stiu-cum l-ai place mai mult. (merita sa-i spui ca il placi, nu neaparat prin privat).
Cred ca e foarte bine sa ii acorzi atentie si sa incerci. sti tu... sa fiti impreuna. Adica, el te place (macar putin, din cate am inteles), tu il placi. De ce sa nu fiti impreuna?
Succes!
Vad ca parerile sunt impartite, dar unii dintre voi va ganditi deja la viitorul indepartat. Eu am aproape 17 ani, el aproape 19, nu ma gandesc la casatorie si in nici un caz sa ma culc cu el. Cum am spus, am destula minte sa ma pazesc.
Si daca imi permiteti, voi spune ceva in apararea lui. Daca cautati pe net informatii despre romani, ce veti gasi? Parinti incompetenti, romancele sunt cu*ve in strainatate, romanii sunt betivi, fura, exista o gramada de cazuri in care copii nou nascuti sunt aruncati la gunoi, romanii cersetori, fura si de prin strainatate. Pe net nu o sa gaseati despre parintii mei care sunt impreuna de 17 ani si nu s-au certat niciodata(cu tipete, lucruri sparte, etc.) sau sa se injure, loveasca. Cred ca peste tot exista si exceptii.
La inceput vreau doar sa il cunosc, nu sa ii sar in pat. Si si pe mine m-a uimit faptul ca m-a intrebat despre viata privata.
Se vede ca esti indragostita(de cine nu trebuie). La urma urmei e viata ta si ma intreb ce rost a avut scrierea povestii tale aici.Ca esti incapatanata, o dovedesti pastrand moartea cu coasa sa te reprezinte.La multi ani cu sanatate.
Buna!
Cred ca el este genul de baiat care se supara foarte usor dar ii trece daca te place cu adevarat, crede-ma. Tu il placi, mama ta nu are nimic impotriva, nu vad de ce ai refuza. Incearca sa il cunosti tu, nu sa asculti ce spun altii despre el. E bine ca incerci o impacare, sper s si mearga. Eu cred ca lucrurile vor merge bine pentru ca din cate vad, tine la tine. Am vazut ca unele raspunsuri pe care le da sunt vrajeli sau cel putin asa par. Poate incerca sa te cucereasca. Da-i o sansa. Stii vorba aia: gadeste-te de 2 ori inainte sa spui DA si de 10 ori inainte sa spui NU. O sa iti para rau daca nu incerci. Bafta! O seara frumoasa si tie!
Chiar de cateva minute am raspuns la o intrebare cu privire la musulmani:
http://www.tpu.ro/......-pentru_1/
Si tot astazi -de dimineata- am dat iarasi un raspuns tot cu privire la musulmani.
Citeste ambele postari.
Si nu uita ca un baiat pur si simplu are putere sa vrajeasca o fata; iar daca nu are, un musulman va recurge chiar si la rapire ca sa isi razbune orgoliul. De aceea iti zic ca sa scapi cat mai repede de relatia cu acest baiat intr-un mod cat mai politicos, iar pe viitor sa nu te mai incurci in nici-un fel cu musulmanii (fie barbati, fie femei). Ei au in sange violenta. Le trebuie doar ocazia sa o infaptuiasca. Ca el s-a abtinut in relatia cu tine, asta e altceva; dar daca s-a abtinut asta nu inseamna ca atunci cand nu i-a placut atitudinea ta inima nu i-a batut cu putere. Aici nu e vorba de risc; odata incurcata cu un musulman nu mai poti iesi din acest cerc. Vei ajunge pur si simplu sclava in propria ta casa.
Oarecum sunt de acord cu tine. Am auzit si am vazut o gramada de chestii oribile care implicat musulmani ( http://www.youtube.com/watch?v=Y-Tw7WhH_aQ ). Nu sunt rasist sau ceva de genu.
Sfatul meu e sa-ti urmezi inima. Dar ai grija, poate fi o deceptie.
N'am apucat sa citesc tot )
si lasa apropourile ca tipi de acolo sunt/fac.doar nu au 7capete si 10 anti'brate
mai ziceam si "eu" daca punea-i ochii pe 1turc dar noh e 1Afganistan astia sunt si mai si ca turci ))
sincer iti meriti "alesu" si o sa ma bucur pentru ce o sa ti se intample pe viitor langa 1Afganistan (iti meriti soarta)
ca sa mai vorbesti ca sunt mai tari ca cei din Ro
Regards
! 1/ Nu te lua dupa lozinca casatoriei cu o virgina; el te vrea la pat, nu la nunta, mai ales ca nu e in tara lui de bastina.In 3 saptamani nu iti poti forma o parere despre islamisti(chiar simpatici). Destule romance isi plang soarta pentru ca s-au,, incurcat,, cu arabi. Tine cont si de faptul ca ti-a declarat, prea repede, ca,, nu prea ii pasa de regulile impuse de religia lui,,. Deja e un prim semn de intrebare; un musulman (si crede-ma am cunoscut destui) nu-si reneaga religia, ba din contra, ar insista de la bun inceput sa te converteasca, considerandu-te o necredinciosa a adevaratei( lui) credinte.Ai cazut in plasa unui impostor. Cred ca te-ai stabilit in Spania unde, in clasa, sunt adunate toate natiile, egale! 2/Sa nu-ti fuga ochii dupa primul venit care din putinele conversatii te intreaba daca ai facut sex.Nu fi credula in,, sinceritatea,, lui si slaba din cauza batailor inimii! 3/ Ai timp sa cunosti baieti noi, sa te imprietenesti din empatie si, daca va fi, te vei si indragosti.In final, sfatul meu; NU te incurca cu afganistanul. In timp imi vei da dreptate, chiar daca acum nu m-ai crede.Si eu nu ma refer la caracterizarea colegei care, oricum, il cunoaste mai bine.
Si fata draga, SCHIMBA poza cu moartea! Nu e cazul, la varsta ta, ca cea cu coasa sa te reprezinte, zau.Mie mi-a stricat seara.
Mie mi s-a părut cam dur că l-ai judecat pe F. doar după vorbele unei fete. Mai degrabă ar fi trebuit să îl cunoști personal, nu să asculți părerile altora despre el, fiindcă oamenii au puncte de vedere foarte, dar foarte diferite!
În primul rând nu ai nimic de pierdut, și chiar ești o fire realistă, mai ales că ți-ai dat seama de "vrăjelile" lui. Dacă vă veți vedea mâine după școală, cred că ar fi ce mai cinstit să-i spui de ce ești nehotărâtă, și de ce ai tras acele concluzii pripite despre el.
Dacă totul va merge bine, în timp o să-l cunoști mai bine și îți vei da seama dacă e pentru tine, sau nu.
Sincer acum...îl locul tău aș fi procedat la fel. E o situație delicată, dar totuși cred că ai făcut bine, ce ai făcut. Nu îi poți oferi pe tavă unele chestii, mai ales că ți-a pus și întrebările alea indiscrete...
Vezi cum decurg lucrurile în viitor.
00Andreea008 întreabă: