| ღ♥√εđεŧtą ♥ღ a întrebat:

.Am am avut o relatie de 2 luni cu un baiat...El avea un prieten care vroia sa fie cu mine din prima zi cand ne-am cunoscut...dar nu mi-a spus nimic...el vazand k ma inteleg bine cu prietenul meu s-a dat la cea mai buna prietena a mea sh ii tot zicea sa se combine cu el...dar ea nu a vrut pt ca i placea d prietenul meu....dupa c am terminat relatia cu tipu ala...prietenul lui mi-a zis ca a vrut sa fie cu mine d la inceput sh nu stiu ce...am acceptat sa fiu cu el....acum sunt cu el d 3 luni sh ne intelegem bine...Dar ma deranjeaza faptul ca vorbeste mult cu prietena mea cea mai buna...adica fata la care sa dat inainte sa fie cu mine...sh cand ne certam i spune tot si are multa incredere in ea...vorbeste mai mult cu ea decat cu mine...stiu ca el ma iubeste k mi-a dovedit d multe ori...dar acum nu stiu c sa fac in privinta asta...sunt geloasa de ce vorbeste cu ea asa mult....c sa fac?sa-i spun lui?

Răspuns Câştigător
| adela22 a răspuns:

Nu-i da de intels ca esti geloasa pentru ca vor fi multe probleme daca va stii asta...iti spun din experienta... spune-i mai bine ca ai vrea sa fi-ti mai apropiati in privinta asta...sa povestiti mai mult...
As avea o intrebare pentru tine: Cat timp petreceti impreuna...de exemplu intr-o saptamana...de cate ori va vedeti?
Incearca in momentele in care sunteti numai voi doi...incearca sa faci tu primul pas si povesteste-i anumite chestii din viata ta care ai vrea sa le stie si el...incearca sa faci asta cat mai des...
Presupun ca vorbiti mult si la telefon...mai ales cand nu va puteti vedea...incearca sa-i povestesti de exemplu ce ai facut in ziua respectiva...de exemplu... ii va placea chestia asta si isi va da seama ca tu ai incredere sa-i spui acele lucruri...si o sa inceapa sa-ti spuna si el dupaceea... o sa reusesti...sunt sigura de asta...:-)
Si un ultim sfat: Nu te da batuta chiar daca vezi ca ii spui tot mai multe si din partea lui nu primesti la fel de mult cat ai dori...chestiile de genul progreseaza in timp.

Te pup si mult succes in relatie!

Iubiti-va mult! kisskiss

9 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Sa il faci sa aiba mai multa incredere in tine decat in ea. Sa fii intelegatoare, sa-l asculti, sa nu-l cicalesti, sa nu-ti exprimi gelozia, sa-l sfatuiesti dezinteresat si de bine. La un moment dat vei ajunge tu cea mai buna prietena a lui.

nony
| nony a răspuns:

Poi eu cred ca si acum mai are urme ramase din trecut. el s-a apropiat de ea. dar cu gandul sa fie mai aproape de tine.

Poate intre timp au mai aparut si cateva sentimente, dar nimic de speriat.Totusi nu cred ca e indincat sa-l mai lasi sa faca chestia asta. Spune-i : daca ai ceva de spus, hai sa vb noi, fara sa implicam pe nimeni in relatia noastra.

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Poate ca ei doi sunt buni prieteni si din aceasta cauza are incredere in ea... daca vb cu ea mai mult, asta nu inseamna ca o iubeste pe ea si nu pe tine... incearca sa vb cu el.sa ii explici ca te deranjeaza chestia asta si cere-i sa fie sincer cu tine...winking
bafta! :*:*

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Tot ce ai de facut este sa fi mai presus de ea.Intelege-l u mai bine, asculta-l cand are ceva de zis.Nu cred ca are el vreo treaba cu prietena ta.Ca daca avea iti spunea verde in fata ca o iubeste.Eu cred ca sunt doar prieteni si ca el apreciaza la prietena ta faptul ca il asculta.Asa ca apropiete mai mult de prietenul tau.winking
Succes si nu mai fi geloasa.Ca el pe tine te iubestewinking

| Linda a răspuns:

Incearca sa inveti lucruri de la prietena ta. Poate ca este mai matura. Citeste de exemplu cartea lui Norman Vincent Peale - Gandirea Pozitiva. Numai bine.

| deleuandrei a răspuns:

Fa si tu la fel cum face el... cautati un prieten in care sa ai incredere si daca el o sa iti zica de el tu zii de buna ta prietena...

| Jupiter a răspuns:

Buna. Cel mai bine e sa-i spui ca te deranjeaza.

| Denny_5002 a răspuns:

Da, Asta ar fi cel mai bine. Sa afle adevarul si sa se indrepte.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! desigur! cum zici tu!