Vorbeste cu el sh spune-i k nu-ti place ca el si prietena ta cea mai buna te vorbeste intotdeauna...practic putem spune ca deja e prietena lui cea mai buna! Daca ma pun in locul tau cred ca te simti aiurea.Eu m-as enerva sh i-as spune. Cine nu ar fi geloasa in cazul acesta.Prietena ta... ai grija in cazul unui conflict intre voi... nu crezi ca s-ar putea combina cu el. Spune-i ce te deranjeaza. sh daca el te iubeste asa cum spui iti va face pe plac... pup
Cuuuuuuum, nu poa sa ie adevarta, asa a facut? nem tudom dk la el, wacht man sie du? c'est pas mentira? chto ty gavarish? que le den, ze ma ze mizdaen!
Brianna...nu au fost impreuna... dar el nu o suna numai cand ii da ea beep sau mesaj...sh o data am fost langa ea cand au vornit... ii zicea de mine...ca ma iubeste mult... dar ii pare reau k parintii mei nu il accepta... vorbeau doar de mine...sh d fostul ei prieten...
dar totusi nu suport asta...
Normal ca trebuie sa-i spui lui, altfel cum vrei sa se rezolve problema?
N-ar strica sa ai o discutie si cu "prietena" asta a ta, sa-i spui sa stea in banca ei...
Problemele dintre voi doi se rezolva intre voi doi, fara nevoie de a treia persoana...nu-i chestie normala ca un baiat sa aiba drept confidenta pe prietena cea mai buna a iubitei lui...mai ales daca au fost si impreuna in trecut
Andrei5001737 întreabă: