| ღ♥√εđεŧtą ♥ღ a întrebat:

Am am avut o relatie de 2 luni cu un baiat... El avea un prieten care vroia sa fie cu mine din prima zi cand ne-am cunoscut... dar nu mi-a spus nimic... el vazand k ma inteleg bine cu prietenul meu s-a dat la cea mai buna prietena a mea sh ii tot zicea sa se combine cu el... dar ea nu a vrut pentru ca i placea d prietenul meu... dupa c am terminat relatia cu tipu ala...prietenul lui mi-a zis ca a vrut sa fie cu mine d la inceput si nu stiu ce...am acceptat sa fiu cu el...acum sunt cu el d 3 luni sh ne intelegem bine... Dar ma deranjeaza faptul ca vorbeste mult cu prietena mea cea mai buna...adica fata la care s-a dat inainte sa fie cu mine...sh cand ne certam i spune tot si are multa incredere in ea... vorbeste mai mult cu ea decat cu mine...stiu ca el ma iubeste k mi-a dovedit d multe ori... dar acum nu stiu c sa fac in privinta asta...sunt geloasa de ce vorbeste cu ea asa mult... c sa fac? sa-i spun lui?

Răspuns Câştigător
| marsy a răspuns:

Vorbeste cu el sh spune-i k nu-ti place ca el si prietena ta cea mai buna te vorbeste intotdeauna...practic putem spune ca deja e prietena lui cea mai buna! Daca ma pun in locul tau cred ca te simti aiurea.Eu m-as enerva sh i-as spune. Cine nu ar fi geloasa in cazul acesta.Prietena ta... ai grija in cazul unui conflict intre voi... nu crezi ca s-ar putea combina cu el. Spune-i ce te deranjeaza. sh daca el te iubeste asa cum spui iti va face pe plac... love struck pup

7 răspunsuri:
| Ben. a răspuns:

Cuuuuuuum, nu poa sa ie adevarta, asa a facut? nem tudom dk la el, wacht man sie du? c'est pas mentira? chto ty gavarish? que le den, ze ma ze mizdaen!

| sorin a răspuns:

Pai vezi sa nu urmeze ea acum in carnetelul lui, e doar o parere.

| ღ♥√εđεŧtą ♥ღ explică:

Brianna...nu au fost impreuna... dar el nu o suna numai cand ii da ea beep sau mesaj...sh o data am fost langa ea cand au vornit... ii zicea de mine...ca ma iubeste mult... dar ii pare reau k parintii mei nu il accepta... vorbeau doar de mine...sh d fostul ei prieten...
dar totusi nu suport asta...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Normal ca trebuie sa-i spui lui, altfel cum vrei sa se rezolve problema?
N-ar strica sa ai o discutie si cu "prietena" asta a ta, sa-i spui sa stea in banca ei...
Problemele dintre voi doi se rezolva intre voi doi, fara nevoie de a treia persoana...nu-i chestie normala ca un baiat sa aiba drept confidenta pe prietena cea mai buna a iubitei lui...mai ales daca au fost si impreuna in trecut

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

laughing BenZona, esti ok?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dr.BenZona pai abia am deschis sticlele de beutura si tu deja vorbesti pe alte limbi si fara sa traduci? rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa ii spui ca tiai gasit un nou prieten.Asa ar fi gelos si nu ar mai vorbi atat cu ea si ar petrece mai mult timp cu tine si poate de loc cu ea.