| aanonimm a întrebat:

Am aproape 13 ani. Ieri a venit prietenul meu la mine, care are 15 ani. Ne-am simtit foarte bine, ne-am intins in pat, ne-am sarutat, mozolit etc. Pana cand el a inceput sa se joace cu bretelele maieului meu, si mi l-a dat jos foarte repede. Am ramas doar in sutien. Apoi, mi-a dat si fusta jos. A inceput sa ma sarute pe sani si sa-mi desfaca usor sutienul, dupa care a coborat mai jos. In timp ce facea aceste gesturi, s-a dezbracat si el. Mi-am dat seama ce voia sa faca, dar pur si simplu nu am putut ezita. Am incercat sa ma ridic din pat, dar nu am reusit pentru ca ma tinea bine. Mi s-a facut frica.Va dati seama ce s-a intamplat dupa aceea…. Din frica s-a transformat in placere, iar dupa ce a plecat, eram in al 9-lea cer. Pe urma am realizat ce prostie am facut. Dar totusi, el a fost protejat in timpul actului. Deci nu am cum sa raman insarcinata nu?

Răspuns Câştigător
Laur
| Laur a răspuns:

Harciog, felicitari pentru ce? Ti se pare o mare realizare? Asa ai reactiona si daca ar fi vorba de copilul tau la nici 13 ani?
kyky, la 13 ani nici nu are complet dezvoltat aparatul reproducator, cum zici sa nu-si faca griji?
Domnisoara aanonimm, nici nu iti dai seama cator riscuri te expui, de fapt nici nu ai cum sa-ti dai seama pentru ca nici anatomia nu ti-o cunosti bine. Colul uterin ti-e foarte fragil la varsta asta, asa o sa fie pana pe la 17-18 ani, daca vei continua in ritmul asta ai sanse mari sa devi o clienta fidela a cabinetelor ginecologice si asta nu din cauza ca nu te protejezi, nu aia e singura problema.

42 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dupa formulare, nu pare un copil.cred ca este pusa la misto.pare mai degraba desprinsa din ''povestirile de noapte''.

| alina_7783 a răspuns:

Lasa-ti in pace fetita! Draga aninim, sti dupa raspunsurile de mai sus care e ideea dar draga, nu e un capat de lume... poti sa te masturbezi daca nu rezisti...Acum poti ai devenit femeie!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu poti ramine grea! nu ai facut nici o prostie! reguleaza-te cit iti cade bine! pa pa

| shishilik a răspuns:

Nu cred ca are rost sa insultati fata. Stie si ea ca e rau ce a facut, dar timpul nu-l poate da inapoi.

Pentru domnisoara in cauza nu am lucruri noi sa-i spun: ai grija pe viitor ca nu placerea conteaza, la varsta asta, ci sanatatea! Stiu ca esti tentata sa zici ca nu conteaza, cum multe fete cred, dar gandeste-te ca mai tarziu tot tu vei avea de suferit. Daca iti doresti copii, pe viitor, nu acum, impune-ti punctul de vedere data viitoare.

Iubitul tau te va intelege daca tine la tine!

| Cryssy a răspuns:

Off... Draga mea, tu chiar nu te gandesti? Esti atat de micuta pentru a-ti incepe viata sexuala... In legatura cu riscul de a ramane insarcinata, chiar daca s-a protejat, nicio metoda nu iti garanteaza 100% ca nu o sa ramai insarcinata. In continuare, ai grija ce faci! Eu te sfatuiesc sa nu spui prietenilor tale ce s-a intamplat intre tine si prietenul tau, pentru ca acestea ar putea sa le spuna parintilor tai, si nu cred ca ar fi prea incantati daca ar afla. Si sa iti cumperi un test de sarcina sa ti-l faci, sa fii sigura. Si sa te duci la ginecolog pentru un control. Ai grija de tine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Papusa! De unde ai luat citatul acesta? Sa nu imi spui ca "expertul" de 15 ani te-a adus in al 9-lea cer din prima! Nu ne-ai spus de durere, de sangerare, de alte alea...
Fata draga sau poate baiete, daca te-ai excitat si ai inceput sa visezi, nu mai si pune pe TPU chestiile astea. Chiar daca te dai anonim, vei simti din plin energia negativa pe care ai creat-o. Du-te la strand, la sala de gimnastica, fa ceva sa iti treaca poftele astea anormale la varsta ta. Nu mai sta sa lenevesti in pat ca iti merge mana singura sub paturica. Hai lasa prostiile si fa ceva potrivit cu varsta ta. Eventual citeste o carte buna. Ok?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici nu iti dai seama ce prostie ai facut.eu zic sa lasi balta o perioada experientele sexuale si sa iti gasesti alte prioritati.vine capacitate...liceul...ar trebui sa ai altele pe cap la varsta ta.nu iti zic sa nu ai un prieten... dar sa il tii la distanta pentru. o perioada lunga pentru ca esti mult prea mica pentru a avea relatii sexuale.esti un copil chiar daca tu crezi ca gata toata lumea e a ta.ai crescut. o sa ajungi o panarama daca o tii tot asa...si nu mi-o lua in nume de rau.Chiar imi doresc sa iti dau un sfat nu sa te critic.Eu regret ca mi-am inceput viata sexuala la 17 ani...si sunt impreuna de 10 ani cu acelasi baiat care m-a dezvirginat .dar...iti zic sincer ca daca nu ma culcam cu el. l-as fi parasit d mult si poate mi-ar fi fost mai bine...asa ca...rabdare fetito ca nu au intrat zilele in sac... iar o bucata de... o gasesti la orice ora!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aproape 13 ani? Nici macar atat?straight face Nu te condamn, dar ma mir ca exista astfel de "tentatii" la varsta asta. Sa nu poti rezista. c'monhappy... E bine ca nu iti pare rau, dar partea trista e cu varsta ta...la cat mai multe placeri!

| vladut_1216 a răspuns:

Bine ca ai facut-o!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dupa parerea mea nu vei ramane insarcinata, dar ai grija sa nu se mai repete o vreme, barim pana la 18 ani, deoarece pana atunci nici un organ nu e dezvoltat cum trebuie la 13 ani.Sunt de acord domnisoara anonim sa ai un prieten caci e normal dar nu sa intreti relatii intime. C u raporturile intime de la aceasta varsta fragila eu nu-s de-acord.Aceasta e parerea mea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai doar 13 ani, treaba ta viata ta dar cred ca multor fete li sa intampala chestis de genu...ca nah au avut tentati dat cred ca celor care le pasa de. virginitatea. lor nu sar lasa daca el te iubea ata de mult puteai sa vb cu el si sa astepte daca tot vroia asat sau putea s-o faca cu o alta fata nu neaparat cu tine dar nu stiu de la 13 ani sa nu mai fi virgin.si eu am tot 13 ani dar prietenul meu mi-a spus ca el poate astepta si 10 ani deci fa-ti un test de sarcina sa vezi daca esti sau nu insarcinata daca esti vai de kopilaria ta

| Marselina a răspuns:

13 ani? :o Eu am 14 si nu ma gandesc sa ma ating de un baiat. Uite nu iti spun cu rautate, dar vei regret, imi pare rau dar fii mai atenta cu baietii nu te mai lasa pe mana lor atat de usor!