| Anonim_1434 a întrebat:

Buna am aproape 13 ani si pana alaltaieri eram cu o fata de 6 luni pana cand a aparut un baiat. acel baiat era cel mai bun prieten al meu iar ei ii place de el cateva zile a fost ok dar dupa s-a despartit de mine pentru ca vroia sa fie cu el chiar daca spunea ca pe mine ma place mai mult etc. acum sunt cam trist fiindca, chiar tineam la ea si nu stiu dar. nu prea ma simt bine e si o parte bunicica parintii lor sunt impotriva relatiei mama ei i-a spus ca ori cu mine ori cu nimeni iar mama lui ca sa nu mai fie asa preocupat deoarece are antrenamente etc. si nu stiu ce sa fac as vrea sa mai fiu cu ea dar...straight face + ca prietenele ei spun ca nu o mai merit ca nu stiu ce etc.:-

Răspuns Câştigător
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Nu te umili niciodata pentru o gagica, indiferent daca ai 12 ani sau 40 ca nu se merita!

Nu fii niciodata catelusul unei femei ca te joaca cum vrea ea!

Stai chill ca e lumea plina de femei, mai bune decat ea...ai rabdare!

Intre timp, ignor-o si gata!

4 răspunsuri:
| Azzido a răspuns:

Eu zic sa o ignori o perioada. Daca vreodata o fata iti mai zice ca iti da papucii, tu ii zici calm si senin: Du-te. Pa Pa! In mom ala, ea o sa ramana :O. Asta poate fi singura sansa (o sansa mica) ca tu sa mai fi vreodata cu ea. Sau poti incerca sa discuti cu ea si sa o intrebi de ce nu mai vrea sa fie cu tine, ce poti sa faci ca sa fie totul ca inainte... ceva de genul. Depinde de si de fata, acum. Si inca o chestie, sa nu dai niciodata senzatia ca esti disperat dupa ea. Bafta

| Anonim_1434 explică:

Daca va uitati la intrebarile trecute observati ca mai este ceva legat de ea. etc.sad

| Anonim_1434 explică:

Ok mersi happy mai astept rasp... sper s mearga!

| valycretu a răspuns:

Fi indiferent cu ea si o sa vezy rezultate daca vede ca nu et agyty pentru ea si nu iti pasa o sa ii para rau si chesty din astea asa sunt fetele...happy