| EoAly a întrebat:

Am aproape 15 ani si inca nu am nici un iubit sad. Puteti sa imi dati niste sfaturi? Ce ar trebui sa fac?

Răspuns Câştigător
| Purec a răspuns:

Sa te cunosti pe tine! Intotdeauna problema este la tine. Poate esti prea timida, poate ai standarde prea inalte, sau poate pur si simplu nu esti obisnuita sa vorbesti cu baieti. Tu cred ca sti cel mai bine, care este problema? ca baieti gasesti pe toate drumurile

| EoAly explică (pentru Purec):

Da..sunt cam timida, dar sunt obisnuita sa vorbesc cu baieti, am foarte multi prieteni(amici).Nu am standarde prea inalte, insa nu cred ca pot fi asa cu orice baiat straight face

| Purec a răspuns (pentru EoAly):

Ba eu cred ca poti. Nu exista niciodata "nu pot" Exista "mi-e rusine", "mi-e frica de esec" " nu sunt sigura pe mine" sau " nu cred ca ma place si el" hai sa vedem care e. Daca vrei putem sa vorbim pe privat mai multe. lasa un id te rog si te ajut sa treci peste probleme. Numa' bine

Răspuns utilizator avertizat
11 răspunsuri:
| adriang95 a răspuns:

Sa astepti... si sa iti vezi de treaba.
Daca iti cauti tu un prieten, o sa fii cu el doar ca sa iti faci tie poftele, nu pentru ca il iubesti si pe langa ca o sa te joci cu sentimentele baiatului aluia, iti vei face o parere proasta asupra a ce inseamna o relatie...

| CreaţaWsz a răspuns:

Nu te grabii, ai tot timpul din lume la dispozitie!

| wallent1n a răspuns:

Iubitul nu o sa iti cada din cer... daca chiar vrei, incepe sa socializezi cu persoanele dein jurul tau si ai sa vezi ce usor o sa fie dupa acea sa iti faci un iubitwinking Numai sa ai grija si ce iubit iti iei.

Răspuns utilizator avertizat
| Sensiman a răspuns:

Buna da-mi add la : bruja_123456 sa vb big grin

| ioodiana a răspuns:

Stai linistita asta nu este o problema la varsta ta.Iti poti face un prieten oricand.Nu trebuie sa faci nimic special trebuie doar sa fii uh... Cand va aparea un baiat pe care sa il placi totul vine de la sine... sper ca te-am ajutatlove struck fundita?

| MissBellum a răspuns:

Nu e nici un motiv de "panica" e normal, nu scrie nicaieri ca trebuie' sa ai un iubit pana la varsta de 15 ani.big grin Nu-ti fa griji, mai devreme sau mai tarziu o sa ai si tu un iubit. Stii vorba aceea " Ce-i al tau e pus deoparte "winking