Spui că ai nişte defecte din cauza masturbării...
Poate ne lămureşti şi pe noi care crezi că sunt aceste "defecte"!
Apoi afirmi că, contrar părerii generale ( că masturbarea nu ar avea efecte negative ), există ( totuşi ) astfel de efecte!
Care crezi tu că ar fi acele efecte negative ( să argumentezi, te rog )?
Sunt "curios" ce răspunsuri dai, şi în funcţie de acestea, am să-ţi spun ce cred eu despre tine...
Mie nu mi se pare a fi un lucru rau masturbare multi o fac( incusiv eu) deci nu e nimic rau in asta.
Vezi tu. multi sunt plini de boli si sunt deprimati.Problema este in mentalitatea ta si a multora ca tine. Daca fac eu si mai face si altu este un lucru bun cu siguranta-> GRESIT. Feriti-va de dependente si nu va distruge-ti corpul prosteste. Daca imi dau cu piatra in cap Domnul nu se va supara pe mine dar daca as face asta in fiecare zi Dumnezeu se va satura de mine.Ganditi-va.
Foarte tare ultima parte a raspunsului..sincer ai merita funda
Ar trebuii sa incerci sa te opresti...
Ce vrei sa zici?
Atata timp cat ai zis ca te masturbezi si ai 15 ani nu pot sa-mi fac o parere despre tine
Masturbarea in unele privinte este un lucru bun te ajuta sa-ti cunosti corpul, sa fi mai sigura pe tine
Ce efecte negative poate avea?
Te cracanezi, ramai Scunda?
Nu! tot ce se intampla la corpul tau este cresterea nu e din cauza masturbarii
Sper ca te-am ajutat!:*
Nu pot sa imi formez o parere despre tine, datorita unui lucru intim, pe care cam toti il fac.Nu am practicat inca, si nici nu am de gand sa o fac, DAR nici nu judec. M-ai facut sa zambesc. O data aveai nevoie de ajutor, o data nu Oricum, nu cred ca acest lucru te defineste. O seara buna!
anonim_4396 întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: