O sa afli cu siguranta asta pana la varsta la care iti poti incepe viata sexuala (adica minim 17 ani si jumatate). Nici nu are rost sa te gandesti acum la asta, tinand cont ca mai este destul timp pana cand vei avea posibilitatea ed a face asta fara riscuri medicale. Intr-un an si jumatate relatia voastra se va dezvolta si toate intrebarile tale isi vor gasi raspuns.
Multi baieti sunt potriviti, dar parerea de rau nu o poti exclude atunci cand tu vei fi o tanara femeie de 16 ani. Tanara si parasita, dar femeie. Crezi ca se merita?
... si noi de unde sa stim? Poate e, poate nu e! Poate el ti-o spus cuvintele pe care tu vrei sa le auzi [te asteapta, vrea sa nu te preseze] si de fapt in sinea lui gandeste altfel. Nimeni de pe acest site nu va avea sentimentul ca ti-o dat un raspuns sigur la o intrebare prea personala. Parerea mea...
Esti cam micuta inca pentru astfel de dileme. Mai asteapta macar un an, sa mai cresti putin. S-ar putea ca relatia voastra nici sa nu dureze atata. 6 luni nu inseamna mare lucru.
Tu stii cel mai bine, daca este baiatul potrivit si daca merita, dar este foarte simplu daca tu il iubesti si vrei sa faci asta din iubire dai-i drumul, iubirea este cel mai frumos lucru, si sa faci dragoste din iubire eu persoanal nu vad altceva mai frumos, dar daca simti ca inca nu e momentul sau ti-e frica ca o sa te paraseasca atunci mai gandeste-te, de aici incolo el trebuie sa te faca sa iti doresti mult succes
Daca el a afirmat ca poate astepta, pana esti tu pregatita sa faceti dragoste, arata ca este un baiat matur.
Doar ghidandu-te dupa acest lucru, nu cred ca se poate afirma ca ar fi "baiatul potrivit" pentru tine.Trebuie sa va cunoasteti mult mai bine si in tot felul de situatii, in care sa va dati seama daca sunteti compatibili.Ca,odata pierduta virginitatea, nu se mai poate recapata, ca sa o iei de la capat cu aceasta intrebare.Nimeni nu-ti poate garanta ca nu o sa regreti, sau ca o sa regreti acest pas facut.
Din acest motiv, tot se spune, ca trebuie sa fii destul de matur, ca sa faci un pas anume.Ca pot interveni si regrete, asta este viata si trebuie sa stii cum sa treci printre regrete si bucurii.Doar tu poti decide, daca ar trebui sa-ti incepi viata sexuala si sa-ti asumi si esecurile in dragoste.
Pe noi ne intrebi daca este potrivit? la tine trebuie sa cauti raspunsul nu la noi
Pai daca el e asteapta, fa atunci cand esti pregatita, mai ales mental. Ca nu vei regreta daca se va desparti de tine sau daca tu e vei indragosti de altul. Nu toate relatiile din liceu rezita o viata.
De unde sa stim noi dc e "baiatul perfect"?
NU nu cred.si nici el nu crede. daca te iubea atat de mult, te ducea in fata altarului sa-ti demonstreze ca vrea sa fie cu tine vesnic.dar el nu te vrea toata ca nu are ce face cu tine.el vrea doar gaura, si atat. vrei sa te convingi? spune-i ca parintii tai vor sa-l cunoasca si sa discutati impreuna despre inceperea vietii sexuale. Daca e baiat destept va sti cum sa puna laba pe tine. daca e prost, va fugi de raspundere, si nu ai decat de castigat.
Nu pot sa-ti zic eu, depinde de tine. Pietrean are dreptate.Tu stii daca esti pregatita.
Mai putin de 10% relatii rezista, si ce ii vei spune viitorului sot cand acedt baiat va fi de domeniul trecutului?