| pinksweetloverr a întrebat:

Bună, am aproape 16 ani si vorbesc cu un baiat de aproape 21. Ne plăcem foarte foarte mult, el e din alt oras si mi-a spus ca daca vreau, poate veni la mine să ne vedem. Plănuim asta deja de ceva timp si nu stiu daca să vreau să ma intalnesc si să fiu impreuna cu el sau nu. Pe mine nu ma deranjeaza absolut deloc diferenta de varsta, pe el il deranjeaza putin, dar cel mai frica imi e de ce vor spune parintii, prietenii, colegii mei cand vor afla ca stau cu unul de 21 de ani, mai ales ca are ceva bani si mi-e frica să nu ma considere c*rvă si ca stau cu el pentru bani si nu stiu ce. Eu il plac foarte mult pentru cine e el si pentru cum se comporta cu mine, nicidecum pentru bani. Ceva sfaturi, va rog?

4 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Ai toate sansele sa-l bagi in puscarie si sa fie privit ca un corupator de minore...ai grija.
Iubeste-l cat doresti dar fara nimic mai mult, amana intalnirile pana mai cresti putin.
Nu te grabi, gandeste-te si la tine si la el, ar putea fi totul foarte frumos.
Daca ai rabdare.
happy

| Goete a răspuns:

Cum poti vorbi - si sta - vu unul de 21 de ani cand ai doar 16. Adica inainte de a te naste deja stateai cu el?

| c4nd4leante a răspuns:

Combina-te cu el, doar o viață ai şi tu. Ai tot dreptul sa-ti faci viata frumoasa. Nu ar trebui sa-ti pese prea mult de ce cred colegii si prietenii tai. Cu parintii e mai dificil. Daca ei nu sunt de acord cu relatia dintre voi doi, atunci asta e, mergi mai departe.

| scp3008 a răspuns:

Daca consideri ca va potriviti, poti sa-i dai o sansa. Faza cu banii e un bonus (daca prietenele tale ar fi in aceasta situatie, crezi ca nu ar proceda la fel?)