| lalala_6426 a întrebat:

Am aproape 19 ani si ieri m-am culcat cu prietena mea.(amandoi am fost virgini). Cand am inceput sa ii introduc penisul in vagin a durut-o si m-am oprit, am facut asta de cateva ori pana cand am reusit.Am folosit un prezervativ foarte subtire si s-a rupt. E vina mea ca poate am lasat sa patrunda aer, dar la al dolea chiar nu am gresit nimic si s-a rupt din nou.Si nu am fost salbatici. Al 3-lea nu a mai patit nimic. Ce am gresit? S-ar putea sa fie acum gravida? Am auzit de la un prieten ca el a spart o vena prietenei sale introducand penisul in anus. Cum se intampla asa ceva? Dupa ce am terminat actul sexual am avut amandoi dureri, dar nu mult timp. E grav?

5 răspunsuri:
| ionut1369 a răspuns:

E bine ma.si o sa fie din ce in ce mai binebig grin

| SimplePlanFanKarina23 a răspuns:

Ai avut putin ghinion cu cele doua prezervative, se mai intampla. data viitoare insa incearca sa folosesti un prezervativ mai gros. daca nu ai ejaculat nu cred ca ar trebui sa te alarmezi in privinta sarcinii. despre faza cu vena nu stiu ce sa zic, dar e posibil sa fie adevarat iar in legatura cu durerea e ceva normal la inceput. la ea stiu sigur din propia experienta dar si la tine trebuie sa fi fost din acelasi motivwinking

| levyyyy a răspuns:

Durerea ai avut-o din cauza ca ai facut-o prima data

| Crivi a răspuns:

ALELUIA...credeam ca le-am vazut pe toate...
dar asa ceva...
a spart vena facand anal...tot ce vezi in XXX nu trebuie sa faci si in realitatea, nu o sa urle fata de bucurie ca alea de acolo...wtf

| kosty0405 a răspuns:

Nu nu este nimic grav daca nu ai ejaculat in ea. durerile sunt normale atunci cind o faci prima data dar exista si destul extaz in timpul primului act sexual care veti vedea nu se uita asa usor.