| Anonim2htqbf a întrebat:

Am aproape 21, sunt de 5 ani intr-o relatie stabila. Ca metoda contraceptiva folosim,, coitul intrerupt" cu succes fara nici o sarcina timp de 5 ani.
Problema e ca intotdeauna inainte de ciclu( 2-3 zile inainte) ma stresez ca sunt gravida. Sa va dau un ex cam cum e ciclul meu : Acum 2 luni mi-a venit in 16 si s-a terminat in 20, luna trecuta mi-a venit pe 20 si s-a terminat pe 25. Luna asta trebuie sa imi vina in 25. Astazi este 22 si am un stres imens, niste nervi.la stomac desi sunt convinsa ca nu sunt insarcinata. Ce sa fac sa elimin stresul acesta?
P.S : am facut o luna cu prezervativ si exact acelasi lucru deci nu vreau sa aud :,, protejeaza-te si vei sta linistita "

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Esti absolut sigura si/sau convinsa ca amandoi sunteti fertili si perfect apti de a procrea? S-ar putea ca in urma unor analize de fertilitate, reprezentate de o simpla spermograma, sa constati cu uimire/surprindere ca ingrijorarea ta privind posibilitatea de a ramane insarcinata a fost si este complet nejustificata. Multa sanatate!

| Anonim2htqbf explică (pentru corbulalbrosu):

Oare in spatele stresului exista posibilitatea de a mi fi frica, de fapt ca nu pot avea copii? oricum deocamdata nici nu imi doresc.

3 răspunsuri:
| SG1995 a răspuns:

Hm, stresul asta e psihologic, ar trebui sa vorbesti cu psihoterapeut sexual sugerez eu.

| kandaraki a răspuns:

Asta e, e o loterie la tine cu faza data - asteptatul. asa ca nu iti face griji, totul va fi bine!