Nu am citit bine ok ai facut-o pana la 21, ce mi se pare ciudat e cum totusi nu ai prietena avand in vedere ca te duce capul, probabil din ordin de aspect fizic, problema ce ne confruntam majoritatea de pe site-ul asta, nu intram in discutii! Poate esti inuman, la 25 sa nu fi facut sex si sa spui ca sunt bine mersi DUDE, ma gandesc ca ar fi trebui sa te cuprinda de mult depresia, anxietatea, starile de nervozitate fata de persoanele din jur, poate ca si din cauza asta colegii tai te considera un ciudat, semne clare care indica faptul ca ai nevoie de sex! imi pare rau de tine da asta cu ''laba'' vine de la sine iti zic daca nu rezolvi dilema asta cat mai repede ca doar nu esti robot
" Am aproape 25 de ani, sunt virgin si nu vad vreo problema in asta".
Daca nu vedeai nicio problema, nu mai simteai nevoia sa scrii romanul asta.Dar ai facut-o, deci vezi o problema.Si crezi ca daca sustii ca nu vezi si eventual gasesti pe cineva cu care sa te certi pe tema asta, ai sa reusesti sa te convingi pe tine insuti.Proasta metoda.E naspa ca esti virgin si stii asta.
Problema este usurinta cu care lumea judeca in mod gresit pe cineva, fara sa ia in calcul ceva important legat de acel cineva, ci doar simple aparente si impresii.
Pai e normal sa fie asa frate, daca si tu erai *** din cap pana in picioare la varsta ta ai fi avut o perceptie sau o viziune asemanatoare a personelor care nu si-au inceput viata sexuala pana la varsta ta .....esti nebun cu acte, imagineaza-ti toti colegii tai avand o viata sexuala activa si tu singurul fraier care nu a atins o femeie pana la 25 de ani, what ce dreacu e cu ciudatul asta!
Imi pare rau de tine, pari a fi un baiat de treaba mai faci si sport te intretiii, pari destept, ce mai urmeaza sa imi zici ca a fost decizia ta sa nu iti faci o prietena si ca de asta te-ai pastrat intact! in fine o mult succes in rezolvarea problemei tale sper sa fi capabil sa ii dai de cap, ar fi pacat
Chiar nu ai nevoie de nimeni? Sau te-ai convins singur că nu ai nevoie de nimeni doar pentru că nu știi cum e să ai pe cineva?
Cred ca stiu foarte bine ce vreau si ce nu vreau in viata asta. Merci pentru intrebare.
Dar chiar nu intereseaza pe nimeni ca ti-ai tras-o tu sau nu pana la 25 de ani. Daca voiai o faceai daca nu vrei n-o faci. Poti sa ti-o tragi cu o curva, barbat, transexual, cu un copac sau sa ramai virgin toata viata ca tot nu-i treaba nimanui. Daca rad prietenii sau nu stiu cine de tine ca esti virgin rupe legatura cu ei ca pana la urma sunt persoane toxice de care n-ai nevoie in viata ta. Daca nu le-ai spus tu asta si au asumat ei poti oricand sa minti. Fiecare isi traieste viata cum vrea si e dreptul tau atata timp cand nu deranjezi pe nimeni. Daca zici ca esti satisfacut de ea n-ar trebui sa te intereseze opiniile sau ce gandeste societatea. Pana la urma traim intr-o tara inapoiata cu oameni incuiati.
PS: Sex is overrated.
Nu incerc sa fac ceva, nu vreau nimic sa fac, sau sa demonstrez. Mi-am spus niste opinii personale pe care oricine le poate sustine, sau respinge.
"Nu trebuie sa iti povestești viata daca nu vrei sa fi criticat sau judecat.Iar daca tot se intampla sa fi nu ai altceva de facut decat sa ii ignori după ce le spui in fata ca nu e problemă lor." - TLF92 este unul dintre acei oameni. Am facut o exceptie aici, pe acest site, cu a-mi descrie cateva lucruri din viata personala, nu o voi mai face. N-are sens.
Eu nu ma dau mare deșteaptă si nici nu team facut prost.El a spus că esti genul de om ce judeca aiurea iar eu am spus că m-am contrazis si eu cu tine pe anumite subiecte. Daca tie ti se pare ca asta e o jignire ia- o cum vrei ca doar nu ne boteze copii impreuna.
El vrea sa spuna ca se simte nașpa in societate deoarece societatea in general încearcă să te convinga si fi cum vrea ea, nu cum iti e tie bine.Ca oameni de cele mai multe ori te judeca fara sa te cunoasca sau sa vrea sa te cunoasca si il loc sa te ajute, inteleaga sau macar sa te lase in plata domnului tind sa te mistocareasca.Cam asta am inteles eu.
Într-adevăr, cum ai spus tu, uni pot sa se gândească ca se plânge, sau ca el își dorește ceia ce ii spun ceilalti (sa isi ia femei, sa umble cu femei) și etc dar asta depinde de perceptia fiecăruia.Eu de obicei cand raspuns iau problema omului cum o prezintă nu o stalcesc altfel (decat daca e prea gogonata si exagerata) si raspund ca atare.Asa ca daca avem păreri diferite aia, ca doar nu mie mi-ai raspuns.
Iar legat de al doi-lea tau raspuns nu cred ca s-a facut omul de c...at.In primul rand pe site-ul asta e anonim, nu il stie nimeni asa ca nu il va recunoaște nimeni sa il arate cu degetul.In al doi-lea rand si barbati/băieți au probleme sau trec prin perioade nașpa nu doar p.d ele cum le denumește tu, ceia ce e de rahat pentru jigneste femeile într-un mod mai alambicat.Si in al trei-lea rand e TPU, toti pentru unul si unul pentru toți, ceia ce inseamna ca ne citim si ajutam reciproc indiferent de problema.Cam asta este menirea site-ului, sa iti spui problema ca sa afli un raspuns sau sa primesti un ajutor.
Numai stau sa ma mai repet ca deja ma doare capul, el are o frustrare ca a ajuns virgin la 25 de ani SE VEDE DIN INTREBARE si ca colegii lui il iau la poola si el considera lucrul asta o nedreptate, poate ca DA poate ca NU, termina cu ipocriziile astea ca mai esti si fata si intelegi foarte bine la ce Ca cat fac referire
El mai si zice in intrebare ca fetele din ziua de azi generatia tik tok isi rup vagauna de la 12-13 ani )) ori eu sunt prea tampit ori idiot ce ar vrea rezultand din asta ca colegii sa ii ofere alinare, compasiune ca e un lache cu femeile, mai e si la M.A.I, eu cunosc unu la M.A.I are 24 de ani ASCHIE SCHILOD are deja copil
Pe chestia asta chiar nu sunt 100% de acord.Adica nu toata lumea e dispus să își vânda ficații pentru un pic de p...a.Mai sunt si băiati ce chiar așteaptă si vor persoana potrivita.
Dacă ar fi sa ne luam fupa chestia aia ca toti umbla de disperați după femei inseamna ca nu ar mai fi un bărbat fidel in lume.Mai sunt si băiati ce vor pur si simplu doar o relație serioasă si atat (ceia ce poate dura până o procura), mai sunt si băiati inhibari sau timizi ce pur si simplu nu pot sau nu vor sa umble pe la femei etc...
Bananacantareata87 întreabă: