| Alx966 a întrebat:

Bună. Am aproape 26 de ani (fac în aprilie) și nu am avut niciodată o iubită (nu am avut nici măcar un sărut).

Niciodată nicio fată nu a arătat interes față de mine și mereu când am vrut să scot o fată în oraș, am fost refuzat. Nu am prieteni, de asemenea.

Sunt un tip neatractiv fizic, plin de probleme psihice ca urmare a izolării și bully-ingului pe care l-am îndurat în anii de școală și facultate (am anxietate, atacuri de panică, tulburare obsesiv-compulsivă și depresie). Nu am viață absolut deloc, totul se rezumă la >>casă-muncă- casă.

Am un job de rahat, câștig puțin și încă stau cu ai mei. Nu am mașină și nici carnet de conducere. Nu am niciun viciu (nu fumez deloc, nu beau).

Simt că o iau razna neavând prietenă la aproape 26 de ani. Ce aș putea face?

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
35 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Alx966 explică (pentru RTK):

Am înțeles, doar nu sunt bătut în cap. Fazele cu o să găsești mă lasă rece, sincer. Dacă era ceva de capul meu, găseam până în 20 de ani. Aia e, rămân la labă.

| Cheo0S a răspuns (pentru FilosofulDepresiv2022):

Bravo, mentalitatea conteaza.

| ForeverAlone97 a răspuns (pentru RTK):

Mecanism de aparare. Unii se dau ce nu sunt pentru a castiga atentie.

| Emma30555 a răspuns:

Ca sa ți faci o prietena, acea fata trebuie sa te vadă ca pe un om pozitiv în viata ei. Pentru asta ai nevoie sa îți faci câțiva prieteni, amici, sa ai locuri pe care le frecventezi, sa ai o viata sociala. Ca sa poți sa faci asta trebuie sa mergi la psiholog, terapeut, unul bun care sa te ajute sa scapi de anxietate, probleme de încredere în tine etc. Ca sa cunoști o fata ai nevoie de un mediu, de pe online nu prea funcționează