Buna,
Sunt doar vise. Eu am tot felul de vise tampite.
Si eu sunt de parere ca ar trebui sa acorzi mai multa atentie relatiei tale actuale, nu te mai gandi la fosta mai ales daca ai inceput o noua relatie. Analizeaza-ti comportamentul.
Succes
Nu esti satisfacut de actuala prietena si realizezi, in subconstientul tau, ca era mai bine cu prima. Adică, mai pe intelesul tau, regreti dupa fosta.
Visele nu inseamna nimic, sunt create de mintea ta, de gandurile care le ai peste zi, de memoriile care-ti revin.
Poate este cazul sa-ti reanalizezi relatia actuala si sa incetezi sa mai faci comparatii intre fosta si actuala iubita, pentru ca iti distrugi toate relatiile pe care le ai, ori le vei avea.
Nu-i normal sa compari, fetele sunt diferite, nu exista 2 la fel!
Iar daca te-ai despartit de prima, este clar ca ceva nu a functionat intre voi si nu-i cazul sa cauti acelasi tipar.
Probabil vei fii fericit cand vei incerca sa traiesti momentul cu fata prezenta, nu cu amintirile din trecut.
Tu in subconstient te gandesti la fosta din cauza ca esti certat cu actuala, e ceva ce cauta creierul tau sa faca o diferenta intre certuri cu fosta si actuala, o sa iti treaca dupa ce te vei impaca cu iubita
Nimic. Probabil te ai gandit prea mult la ea sau in gandurile si sufletul tau mai exista ceva pentru ea.